Naj mednarodna kariera

Please select a featured image for your post

Vabimo vas, da glasujete za slovenskega plesalca ali plesalko, ki je bil po vašem mnenju najuspešnejši pri uveljavitvi na mednarodnih plesnih odrih. Izbirate lahko med Alešem Čučkom, ki pleše v skupini legendarne Pine Bausch v Wuppertalu, Boštjanom Antončičem, ki je član belgijske skupine Rosas,  Andrejo Vakselj, ki je zaplesala na odru skupaj s Kylie Minogue, Tadejem Brdnikom, ki pleše v New Yorku pri skupini Marthe Graham, in Astrin Von Ussar, ki je članica The Ailey School prav tako v New Yorku. Na ta način si boste priplesali nagrado, ki bo odličen štart v novo sezono. Glasujete pa lahko do 21.septembra 2010 do 12.00
Gibanica – kultura gibanja Pilates studio iz Ljubljane bo podarila petim srečnežem ali srečnicam enomesečni tečaj (4 obiski) pilatesa po vaši izbiri in udobno majico za telovadbo. Izbirali pa boste lahko med pilates vadbo na blazinah z drobnimi orodji ali pilates vadbo na napravah.
Gibanica – kultura gibanja predstavlja novodoben trend pri obravnavi telesne vadbe in učenju. Specializirani so na področju plesa in pilatesa ter z veseljem predstavljajo svojo ponudbo. Žiga Tolič, ustanovitelj Gibanice, želi, da se ljudje začnejo gibati in spremenijo kvaliteto življenja na bolje, saj v današnjem hitrem tempu življenja vse prevečkrat pozabljajo nase. "Pristop v Gibanici je ekskluziven in povsem individualen. Glavni vodili pri delu pa sta strokovnost in kvaliteta vadbe. Vadba se zaradi dela v zelo majhnih skupinah tako prilagaja potrebam vsakega posameznika. S takim načinom se dosežejo boljši rezultati v krajšem času. Kot da bi imeli individualno vadbo, le da je pozornost učitelja razdeljena med več ljudi in zato tudi cenovno dostopnejša. Naša posebnost pa je tudi delo z različnimi pilates napravami. Tak način dela je novost v Sloveniji. Veseli smo, ko vidimo, da se v plesu in pilates vadbi sprostite ter uživate. Dobrodošli v kulturi gibanja, ki združuje lepoto plesa in gibanja na enem mestu. www.gibanica.si"

Objavljamo še nagrajence iz prejšnjega glasovanja, ki so izglasovali Anno Mashchyts za najbolj všečno plesalko. Čestitamo Anni enako kot prejemnikom osvežilnega balzama za ustnice Citronkina poletna skrivnost in lepotilnega mleka za telo Potonika L’Occitane, ki ju podarja podjetje Stillmark d.o.o.
Nagrajenci in nagrajenke so: Alenka Žakelj, Ljubljana, Sebastjan Križman, Ljubljana, Urša Rogovilc, Kranj, Peter Izlakar, Murska Sobota, Sanja Karničar, Huma na Sutli. Nagrajenca in nagrajenke bodo izdelka prejeli po pošti.