Naj latinska obleka

Please select a featured image for your post

Vabimo vas, da sodelujete v našem glasovanju in si priplešete atraktivno nagrado. Letošnje državno prvenstvo v latinskoameriških plesih je bilo spet paša za oči. Ne samo zaradi kakovosti plesanja, ampak tudi zaradi atraktivnih plesnih oblek. Tokrat vam predstavljamo izbor v mlajših kategorijah in vas vabimo, da  glasujete za najlepšo ali pa najbolj atraktivno plesno opravo. Ana Mesec soplesalka Jureta Berganta vedno prisega na eleganco. Aljaž Gračner zaupa izboru soplesalke Nike Štefanič. Miha Turk je plesal ob pikčasti Amadeji Horvat. Michele Albigese in Naja Dolenc pa sta želela biti vidna daleč naokoli.
Vabimo vas, da se odločite za vam bolj všečno obleko in si priplešete super nagrado. Petim srečnežem bo podjetje Atriligo Potovanje iz Raven na Koroškem podarilo vstop v svet savn (finska savna, parna savna z aromaterapijo, biosavna s kromoterapijo, ledni vodnjak in počivališče) za dve osebi. Lahko boste potovali skozi harmonijo čutnega ugodja sredi neokrnjene narave Ribniškega Pohorja. V prenovljeni Sitarjevi domačiji se boste lahko sprostili,
razvajali ter si nabrali novih moči. Več informacij lahko dobite na telefonski številki 02 821 821 5 ali 051 375 555 ali info@atriligo-potovanje.si. Vabljeni, da glasujete do 7.aprila 2010 do 15.00.

Nagrajenci iz prejšnjega glasovanja pa so: Mateja Novak iz Lukovice in Damjana Pritekelj iz Medvod, ki sta glasovali prek spletne strani www.pozareport.si., in Jelka Lindič ter Peter Požin, oba iz Ljubljane, ki sta glasovala prek www.paradaplesa.si. Za naj koreografa pa ste vsi skupaj izglasovali Anžeta Škrubeta. Čestitamo Anžetu, enako kot prejemnikom bona za brezplačno manikuro oziroma pedikuro, ki ga boste nagrajenci prejeli po pošti. Nagrado vam poklanja Alexhairbodyline, ki se nahaja v pasaži Maximarketa, Trg republike 1 v Ljubljani, kjer je združena profesionalna ekipa frizerjev in kozmetičnih profesionalcev, ki čaka na vaš obisk.