Želite biti trendovski? Po nasvet k modnemu guruju raperju Zlatku

Zlatko nosi adidas tako na nogah kot v srcu.

Na zadnji avgustovski dan se je na veliko veselje vseh ljubiteljev obutve adidas Originals v Stari Ljubljani, Mestnem trgu 18, odprl prvi uradni Sneakers store v Sloveniji.

V Stari Ljubljani se je na veliko veselje ljubiteljev adidas Originals odprl prvi Sneakers store.
Nova pridobitev je raperja Zlatka, ki adidas nosi tako na nogah kot v srcu, navdušila do te mere, da se je za en dan spremenil v modnega guruja in vsem ljubiteljem ikoničnih Superstark svetoval pri njihovi izbiri.
Raper je vsem ljubiteljem ikoničnih Superstark svetoval pri izbiri …
Pri tem so se mu pridružili tudi trije zapriseženi ljubitelji Superstark, ki jih je Zlatko zbral na svojem facebook profilu, vsi skupaj pa so poskrbeli za prvovrstno vzdušje. 
… obiskovalci so bili nad njegovimi sposobnostmi navdušeni …
Sprehod med policami Sneakers stora z ogromno izbiro copat blagovne znamke adidas Originals, ki že vrsto let narekuje smernice ulične mode, prinaša pravo razvajanje. Ljubitelji urbanih trendov lahko izbirajo med pisano izbiro modelov za vsak okus, med njimi pa se najdejo tudi copati, ki prihajajo izpod rok priljubljenega Pharrella Williamsa in njegovih oblikovalskih prijateljev.
To bo prva tovrstna trgovina v Ljubljani, ki bo nudila ponudbo trendovske sneaker obutev in modnih dodatkov priznanih blagovnih znamk: Nike, Adidas, Adidas Originals, New Balance, Vans, Converse, Supra, New era, Timberland, Asics, Onitsuka Tiger, Jordan, Diadora, Reebok …  V ponudbi bodo izbrani modeli obutve, ki najbolje predstavljajo ulično modo urbanih mest. Ponujali bodo ekskluzivne modele linij, kot so: Roshe One,  Air Force, Onitsuka Tiger… Obljubljajo, da bodo vztrajno in hitro dodajali nove modele sneakersov, ki smo jih zdaj lahko kupovali le v Londonu in nekaterih evropskih prestolnicah.
View Gallery 6 Photos