Zdravi in lepi poleti pa tudi pozimi. Z Oriflamom vedno!

Tudi v januarskem Oriflamovem katalogu so poleg številnih ugodnih ponudb še nekatere novosti. Tokrat predstavljamo tri, eno za zdravje in dve za lepoto.

Beljakovinska mešanica – novost v liniji Wellness, ki vsebuje visoko kakovostne beljakovine, ključne za uravnoteženo prehrano. Beljakovinska mešanica je originalna formula švedskega kirurga in profesorja Stiga Steena, ki jo razvil za svoje kronične pljučne bolnike, da bi jim tako zagotovil hranila, ki bi jim pomagala pri okrevanju. Beljakovinsko mešanico lahko dodajate širokemu naboru hrane in napitkov – vmešate med kuhanjem/pečenjem ali dodate že k pripravljenim obrokom. Vsebuje edinstveno visokokakovostno mešanico beljakovin in vlaknin, zato je popolna rešitev, da izpopolnite dnevni vnos hranil. Je nearomatizirana in ne vsebuje dodatnega sladkorja ali sladil. Na tej povezavi boste našli še tri super recepte in s tem primere, kako lahko uporabljamo beljakovinsko mešanico.
The One Prfecting podlaga za šminko, ki je kot balzam, vsebuje naravno karitejevo maslo. Nanesite jo pred nanosom šminke, da ustvarite gladko površino. Podlaga poudari intenzivnost in živahnost barve šminke ter podaljša njeno obstojnost.
Na podlago pa seveda sodi super šminka – in sicer najbolj modne so še vedno tiste z izjemnim mat učinkom. Predstavljamo izjemno The One Colour Unlimited Super Matte šminko. Čudovita šminka je prepojena z barvo, je izjemno prekrivna in omogoča natančen nanos, za živahne barve, izjemno mat zaključek in dolgo obstojnost, do 11 ur. LipSoft Moisture Plus vlaži in neguje, za gladke in voljne ustnice ter dolgo obstojnost.

View Gallery 4 Photos