Zavrtite kolo in ugotovite, katere barve bi morali nositi danes

Zavrtite Barvno kolo čustvene briljantnosti, da dobite vašo osebno barvno shemo – izberite tri barve, ki vas tisti trenutek pritegnejo, in te tri barve so povezane s določenimi besedami, ki bodo razkrile nekaj malega o vašem trenutnem počutju. Nato si naneste izbrano barvo, da boste v sozvočju s svetom! Predstavljamo popolnoma nov koncept usklajevanja med vašimi psihološkimi potrebami in tem, katere barve kozmetike naj bi nosili v določenem trenutku. Ta linija – vsebuje barve za ustnice, črtala in senčila za oči – ni toliko o tem, katere moderne barve naj bi nosili to sezono, in kaj je trendovsko po viziji nekoga, kajti to ne bo izpolnilo vaših potreb.

Čustvena briljantnost je bolj način, kako nositi nekaj, kaj je bilo narejeno prav za vas – vi izberete barve in nato bodo barvam dopolnjujoče besede, kot so Samozavestna, Kontrola ali Glamurozna, pokazale na vas in vaše potrebe tisti trenutek, in nato boste nosili barve, da boste dosegli željeno. Gre za moč sugestije – dovolj je, da verjamete, da se boste začeli obnašati na določen način. Lusheva soustanoviteljica in izumiteljica Čustvene briljantnosti Rowena Bird dodaja: "Obožujem šminko, todaj zakaj ni ena čudovita barva nikoli dovolj, zakaj me pritegnejo določeni odtenki na določene dni, oziroma zakaj včasih celo začutim potrebo po menjavi barve skozi en in isti dan? Po klepetu z ostalimi navdušenkami nad šminkami me je prešinilo, da ne gre za oblačila, ki jih nosimo, pač pa bolj za to, kako se tisti trenutek počutimo, in ideja se je rodila."
Lush je sodeloval s psihoterapevtko Lady Kennedy, ki se je specializirala za kognitivno-vedenjsko terapijo – spreminjanje človeškega obnašanja in odnosa do stvari s pomočjo seznama besed. Te besede uporablja v svoji terapiji, da spremeni zaznavanje in način obnašanja. Speicalizirala se je za skrb za um in dela na čustvenih stanjih, tako da osebo popelje od enega do drugega čustva. Čustvena briljantnost je to ekskluzivno umsko terapijo pripeljala na prodajne police skozi umetnost barv. Igrajte igro Barvna igra je bila izumljena, da bi razkrila barve, ki bi jih morali nositi, da bi izpolnili potrebe – zavrtite kolo in izberite tri barve, ki vas pritegnejo tisti trenutek. Ne, ker so vaše najljubše barve, ali ker se ujemajo z vašimi oblačili, temveč zato, ker vas pritegnejo. Te tri barve bodo položene na sredo kolesa v istem zaporedju kot ste jih izbrali. Vaša prva izbira simbolizira vašo moč ali šibko točko; druga izbira predstavlja vašo podzavestno potrebo; medtem ko je vaša tretja izbira vaš talent, in je tisto, kar je potrebno, da izpolnite vašo podzavestno potrebo.
Jasmina Selič vrti kolo Čustvene briljantnosti
Tri izbrane barve so lahko v obliki tekoče šminke, tekočega črtala za oči ali kremnega senčila. Celotno linijo sestavlja 30 izdelkov, ki so vsi veganski. Lahko izberete po enega iz vsake vrste izdelkov, lahko izberete le črtalo za oči… ni vam jih potrebno nositi naenkrat, lahko pa se jih uporabi skupaj. Dobili boste priročne nasvete in napotke glede tega, kako nositi barve, kajti želimo, da ste vi tisti, ki nanesete barve in ustvarite videz, s katerim ste zadovoljni. Tak videz, ki ga lahko brez težav ponovno ustvarite doma. Barve lahko nosite tako, da dosežete živahen učinek ali jih mehko zabrišete. Resnično ni pomembno, moč besede bo še vedno z vami. Barve boste urejali na isti način, nakaterega v mislih uporabljate besedo. Ugotovili boste, da misel traja cel dan, ko boste dejansko začeli nositi besedo. To je Čustvena briljantnost! Rowena pravi: "Barvo, ki predstavlja vašo moč, nosite, kadar jo želite poudariti. Barvo, ki odseva vašo podzavestno potrebo – tisto, kar si vaša podzavest najbolj želi – naj bi nosili, da bi dosegli to podzavestno željo. In barvo, ki predstavlja vašo nadarjenost, vaš talent, naj bi nosili, da bi vam pomagala doseči podzavestno potrebo. To ni nekaj, kar bi lahko napovedali – vse je odvisno od vas."
Lusheva soustanoviteljica in izumiteljica Helen Ambrosen, ki je razvila osnovne baze za linijo, dodaja: "Barve in besede, ki sestavljajo ‘Čustveno briljantnost’, so nas napeljale k izredno previdnemu razvijanju osnov za izdelke. Te osnove so bile izdelane s pomočjo čudovitih sestavin, ki so pričakovane pri Lushu. To je dokaj nenavadno v osnovah barvne kozmetike, ki običajno služi le za to, da na kožo doda pigmente. Uravnotežili smo osnove in pigmente tako, da bo dosežen bolj naraven in svež videz. Torej ne glede na to, kako jih izberete, vam bodo izdelki dali učinek, ki ga želite doseči. Te lepe osnove bodo na popolen način nanesle pigmente na vašo kožo. Tako zelo pomembno je, da sami ustvarite videz, kajti potem bo moč besed vedno lahko bila uporabljena – z barvami – na način, ki ga vi želite."
Tekoče šminke
Tekoče šminke
Ta formula, ki je trenutno v postopku za pantentiranje, uporablja Lushev super mehčalni Ultrabalm za osnovo, gre za preprosto mešanico organskega jojobinega olja, voska kandelile in vrtničnega voska. Vsi intenzivno mehčajo in pomirjajo kožo, poleg tega pa tudi izredno dobro prenašajo pigmente. Ustnice bodo čudovito obarvane in mehke, gladke ter navlažene. Lahko pa dosežete nežnejši učinek z souporabo balzama za ustnice.
Črtala za oči
Tekoča črtala za oči
Neodvisna in Fantazija sta tisti dve črtali za oči v liniji, ki imata posebno formulo za dolgo obstojnost in se ju ne da mešati oziroma razmazati. Takoj, ko ju nanesete, bo formula začela delovati in poskrbela za neverjetno dolgo obstojnost. Narejena je na osnovi izvlečka smetlike, ki je rastlina s starodavno tradicijo uporabe za oči. Druga črtala za oči so narejena na isti osnovi kot kremna senčila, ki se ne utrdijo čisto takoj, tako da jih imate čas zabrisati. Te čudovite barve so torej enostavne za ustvarjanje mehkejšega videza po želji.
Kremna senčila
Kremna senčila
Kremna senčila so lahko drzna in barvita ali manj dramatična, ker se osnova z lahkoto zabriše. Osnova je pomirjujoč poparek vrtničnih cvetov in mehčajoča mandljevo in jojobino olje, tako da z uporabo resnično negujemo ta najbolj občuljiv predel obraza. Med sestavinami je tudi glicerin, ki pomaga prenesti barvo na veke. Maslo Kupukau pomaga utrditi barvo, tako da ta kremna senčila in črtala za oči ponujajo lepe barve, ki ostanejo na mestu in dolgo trajajo.
Lusheva tonirana podlaga
Embalaža
Tako kot z vsakim Lushevim izdelkom si tudi za te želimo, da sploh ne bi potrebovali embalaže. Za Čustveno briljantnost moramo kljub temu imeti neke vrste embalaž in zato smo vložili ogromno truda v to, da bo vpliv na okolje čim manjši. To je zelo nenavadno pri barvni kozmetiki, kjer je embalaža pogosto čezmerna in se je ne da reciklirati. Našo embalažo se da reciklirati v celoti, z izjemo malih čopičev, pa še te lahko po želji ponovno uporabite. Barve Čustvene briljantnosti so vse v prozornih stekleničkah, tako da jih lahko vidite in uživate v izbiranju. Prav tako z lahkoto vidite, koliko izdelka vam je še ostalo. Steklo je eno od materialov, ki se ga najlažje reciklira, lahko pa se ga tudi umije in ponovno uporabi. Sami smo kreirali pokrovčke z odstranljivo krtačko znotraj. Izdelujejo se lokalno v Poolu, Dorset in so reciklirani iz naših črnih lončkov. Prinesite pokrovčke nazaj v trgovino in vrnili joh bomo našemu proizvajalcu, ki jih bo predelal v nove pokrovčke ali črne lončke. Stekleničke vsebujejo 5 g izdelka – običajno vsebujejo tekoča črtala 2 g, torej gre za dober nakup. Vse sestavine so navedene na preprostem listku, pritrjenem na stekleničko z elastiko za lase – da si boste lahko umaknili lase z obraza, ko boste nanašali vaše barve. Tako ni potrebe po zunanji škatli ali dodatnemu listu s sestavinami, ker je vse na listku. Stekleničke so zelo priročne, idealne za nošenje v torbici ali pa bodo izgledale ljubko na vaši toaletni mizici. Zberite celotno linijo in izbirali boste lahko, katero čudovito barvo potrebujete, da si boste polepšali dan – briljantno!
Dobra za oči maskara – črna
Preprosto lepa in nežna maskara, ki jo lahko uporabljajo tudi tisti, z najbolj občutljivimi očmi. Z enim samim konzervansom (medtem ko jih večina maskar, ki so na voljo na trgu, vsebuje med štirimi in šestimi) ne bo dražila oči. Pšenična trava je ključna sestavina, ker je nabito polna z vitamini in minerali, ki negujejo trepalnice. Japonski in karnauba vosek pomagata pri obstojnosti, da se maskara ne razmaže po celem obrazu, npr. v telovadnici ali če vas ujame dež. Za tiste z občutljivimi očmi, ki iščejo nežen, naraven videz – čeprav lahko z večimi nanosi dosežete bolj dramatičen, poudarjen videz.
Čustvena briljantnost prosojni puder za obraz
Preprost prosojni, izredno drobno mlet puder za obraz, ki odbija svetlobo, je primeren za vse tipe kože. Lahko ga uporabite preko podlage, da jo utrdite in ustvarite matiran videz, ali ga uporabite samostojno za naraven videz. Lahko ga tudi nanesete na zgornjo veko, da preprečite, da bi se vam razmazalo črtalo za oči. Ne bo izsušil kože, ker vsebuje veliko mehčajočega jojobinega olja, ki omogoča, da se pigmenti nanesejo na kožo zelo mehko, brez izsuševanja. Jojobino olje je tudi izredno hranljivo za kožo in ustvari odlično zaščito za kožo pred soncem ali vetrom. Osnova vsebuje talk, ki poskrbi, da se pigmenti na kožo nanesejo gladko, brez mineralnih olj ali konzervansov, ki bi dražila kožo.
Tonirane podlage
Te tonirane podlage so namenjene temu, da se zmešajo z barvnimi osnovami ali kremami za obraz ali pa se jih nanese na obraz, med vašo kremo za obraz in barvno osnovo/ pudrom. Uporabili smo resnično nežno, mehčajočo in pomirjujočo osnovo iz poparka ovsa, mandljevega in jojobinega olja in kakavovega masla. Vodo iz pomarančnih cvetov smo dodali, da bi preprečili masten sijaj kože. Ta osnova bo prenesla pigmenete na kožo na zelo nežen in lahen način, vendar jo bo tudi nahranila in tonirala. Mladostnost vsebuje “čarobne oranžne” pigmente, ki delujejo kot reflektor na koži, ter ji dajo svež in mladosten videz. Uporabite jo lahko na veliko načinov – kot osvetljevalec na loku obrvi in na vekah za bolj svež, odprt pogled; na ličnicah za mladosten sijaj; pod očesi, da prikrijete podočnjake; na dekolteju za zapeljiv sijaj. Karizma je mešanica zlatih odtenkov, ki jih nanesete pod drugimi ličili za zdrav, topel sijaj. Čudovita na zagoreli koži in idealna za to, da da bledi koži zagorel učinek.
Ekipa ljubljanske predstavitve od leve proti desni: Jasmina Selič, Tina Tomažič, Lidija Brkič, Daša Milakovič, Nina Jordanovski in Dubravka Milakovič.
Čustvena briljantnost je že naprodaj v Lushevih trgovinah in spletnih trgovinah po vsem svetu. Več na www.lush.si

View Gallery 12 Photos