Za vse ljubitelje kulinarike in hedonizma. Lonci in Poklopci by Bajde odslej tudi v Ljubljani!

Na Gosposvetski cesti v Ljubljani, tik ob vsem znani Kavarni Evropa, se je 16. decembra premierno predstavila edinstvena trgovina Lonci in Poklopci by Bajde. Ljubitelji hrane, kulinarike in hedonizma so tako končno prišli na svoj račun, saj tovrstne trgovine v Sloveniji doslej še nismo imeli.

Blagovna znamka Lonci in Poklopci by Bajde s trgovinami na številnih lokacijah slovi po širokem naboru kulinaričnih izdelkov tako za domače uporabnike kot izkušene profesionalce. V ljubljanski trgovini boste lahko našli več kot 30 svetovno priznanih blagovnih znamk, kot so vrhunski japonski noži Kai, kozarci Leonardo, posoda in ponve De Buyer ter lastni izdelki Lonci in Poklopci by Bajde. Med slednjimi so iz vrhunskega oljčnega in orehovega lesa narejene inovativne deske za rezanje, držala za pršut in številni drugi izdelki.
Moderatorka dogodka Mojca Krajnc in direktorverige trgovin Lonci in Poklopci by Bajde Silvo Bajde
Na odprtju prve trgovine v Sloveniji je bil tudi lastnik in direktor verige trgovin Lonci in Poklopci by Bajde, Silvio Bajde, ki je ob tej priložnosti povedal: "Veseli in ponosni smo, da smo vstopili na slovenski trg, kar smo si že dolgo časa želeli. Kupcem v Sloveniji želimo nuditi izbrane in najkakovostnejše izdelke s področja kulinarike po dostopnih cenah. Na Hrvaškem oskrbujemo s svojimi izdelki najprestižnejše hotele in restavracije in prepričani smo, da nas uspešna zgodba čaka tudi v Sloveniji. Obiščite nas in prav gotovo boste našli nekaj zase, za svoje najbližje ali nove kulinarične podvige."
… (Foto: Matjaž Tavčar)

Ker je december tudi čas, ki ga mnogi namenijo obdarovanju, predlagam, da zavijete v omenjeno trgovino in se sami prepričate o pestri ponudbi  ter svoje najbližje, prijatelje, znance in seveda tudi sebe razveselite s kakšnim iz palete kakovostnih, uporabnih in ličnih izdelkov.

View Gallery 4 Photos