Za večno mladosten videz. Vaša koža si zasluži najboljše. Vrhunsko kozmetiko Genosys

Profesionalni kozmetični izdelki vrhunske znamke Genosys južnokorejskega podjetja DTS MG Co. so prisotni že v 40 državah po svetu, v Sloveniji dobro leto (uvoznik za evropsko tržišče je podjetje Procosmo medica, d. o. o.). DTS MG Co. so ustanovili posebej za medicinske in izdelke za pomlajevanje, obnavljanje ter za uresničevanje človeških želja. Izdelke razvijajo in proučujejo z laboratorijskimi poskusi, s pomočjo katerih ustvarijo najkakovostnejše medicinske kozmecevtike. Ponujajo celovito rešitev za medicinsko in domačo uporabo kozmecevtikov v kombinaciji z mikroiglicami.

V zadnjih letih širijo svojo ponudbo zahvaljujoč izkušnjam in zahtevam svojih strank. Velika večina aktivnih sestavin kozmetike drugih blagovnih znamk ostane na površini kože zaradi neprilagojene velikosti molekul. To težavo so pri DTS rešili s svojim patentiranim sistemom za transdermalni vnos aktivnih snovi. Izdelali so šesterokotne mikroiglice, ki omogočajo indukcijo kolagena z minimalno poškodbo tkiva. Njihova medicinska kozmetika je izdelana po najvišjih standardih, klinično preizkušena in potrjena v praksi. Poleg profesionalne medicinske kozmetike ima Genosys v svoji paleti izdelkov tudi kozmetiko za domačo nego, med drugim kreme, ki nas varujejo pred škodljivimi sončnimi UV-žarki. V teh sončnih in vročih poletnih vam bodo prav gotovo prišle prav.
Krema za sonce z zaščitnim faktorjem (MSC – SPF 40 PA++) naredi kožo gladko, je ne masti in se dobro vpija. Kožo pomirja, obnavlja celice po poškodbi z UV-žarki. Lahko jo uporabljamo po agresivnih medicinskih tretmajih (mikroiglice, laser, piling), ne da bi prišlo do draženja. Aktivne sestavine: rastlinske matične celice, izvlečki – zdravijo vnetje kože in srbečico, imajo antivirusni, antioksidantni in antihistaminski učinek; Centella Asiatica, izvleček – preprečuje staranje in ima zdravilne učinke; Scutellaria Baicalensis, izvlečki korenine – deluje antiinflamatorno, antivirusno, antioksidantno, antimikrobno in antimikotično, vpliva tudi na proste radikale; Lactobacilus, pridobljen s fermentacijo sojinega mleka – vsebuje protein lecitin, aminokisline, izoflavon, GABA in ima odlične antiinflamatorne učinke; Palmitoil-pentapeptid-4 – pomlajuje celice po izpostavljanju UV-žarkom in zdravi kožo.
BB-krema se lahko uporablja kot podlaga za ličenje ali kot puder. Vlaži in preprečuje izgubo vlage. Kožo varuje pred škodljivimi vplivi, pred soncem in jo prekriva. Izredno tanek sloj titanium dioksida zaustavlja UV-žarke. Aktivne sestavine: Arbutin – zavira izločanje melanina, kar občutno zmanjšuje pigmentacijo, je eno od najvarnejših belil. Ima tri osnovne vplive na kožo: beljenje, pomlajevanje in zaščita pred UV-žarki (UVA/UVB-filter); Adenozin – obnavlja tkivo in ima antiinflamatorni učinek; Origanum Vulgare, izvleček lista – deluje antimikrobno.

View Gallery 4 Photos