Bravo! Ukrajinka Nadija Bičkova katapultirana med britanske plesne zvezde.

Za Nadijo Bičkovo se začenja novo obdobje.

Nekdanja plesalka in dvakratna svetovna ter evropska prvakinja v kombinaciji desetih plesov Nadija Bičkova se je skoraj čez noč zavihtela med plesne zvezde britanskega šova Strictly Come Dancing. Pred nekaj dnevi je televizija BBC objavila fotografijo, na kateri je Nadija še z dvema plesalkama, izbranima za sodelovanje v britanskem plesnem šovu, ki bo štartal 7. septembra.

Nadija Bičkova (na sredini), levo Dianne Buswell, Amy Dowden (desno) so tri nove plesalke jesenskega šova.
Nadija je v ekipo prišla s pomočjo prijave v ‘zloglasnem’ italijanskem klubu Team Diablo, ki ga vodi Davide Cacciari. Na ta klub se namreč obračajo producenti, kadar iščejo nove plesne obraze. Poleg nje bodo plesali še Dianne Buswell, Amy Dowden, Anton du Beke, Brendan Cole, Kevin Clifton, Neil Jones, Pasha Kovalev, Gorka Marquez, Giovanni Pernice, AJ Pritchard, Karen Clifton, Chloe Hewitt, Katya Jones in Oti Mabuse.
Aljaž Škorjanec je bil zmagovalec šova Strictly Come Dancing.
Ne pozabimo, da bosta del ekipe tudi Aljaž Škorjanec, ki je v šovu že zmagal, in njegova bodoča žena Janette Manrara. Medklic: Aljaž in Jeannete se bosta poročila v juliju (kdaj natančno, je skrivnost, saj si Aljaž ne želi medijske pozornosti), in sicer v Žički Kartuziji v organizaciji poročnega dueta Ben & Luka. Ekskluzivne fotografije s poroke pa so si prisvojili britanski mediji. Ja, Aljaž in Janette sta na Otoku veliki zvezdi.
Aljaž Škorjanec in Janette Manrara se bosta poročila v juliju.
Status zvezde si bo nedvomno priplesala tudi Nadija, pravzaprav si ga je na nek način že. Večina britanskih medijev, od  Mirrorja, Daily Maila, The Suna in še mnogih, vsi so že objavili novico o Nadjinem sodelovanju v šovu, opremljeno seveda s fotografijami, ki pričajo o njeni ne samo plesni, ampak tudi manekenski karieri in golih fotografijah za revijo Playboy. Zmoti pa seveda dejstvo, da pišejo o ukrajinski plesalki, kar Nadija nedvomno je, saj slovenskega državljanstva še vedno nima, čeprav živi v Sloveniji že več kot deset let, da je z Miho Vodičarjem osvojila dvakrat naslov svetovne prvakinje v kombinaciji desetih plesov, da evropskega naslova in precejšnjih titul najboljšega para v državi niti ne omenjam. Ali ji bo sodelovanje v britanskem šovu pripomoglo k pridobitvi slovenskega potnega lista, pa močno dvomim.
Z Miho Vodičarjem sta dvakratna svetovna prvaka v kombinaciji desetih plesov in dolgoletno par tudi zasebno.
Nadija sicer po skoraj dveletnem umiku s tekmovalnega plesnega parketa, rojstvu hčerke Mile, ki jo ima z nogometašem Mitjo Škarabotom, občasni manekenski karieri, šov nastopih skupine Birds of Paradise v ljubljanskem nočnem klubu Cirkus in življenju blizu Nove Gorice kakšnih velikih plesnih načrtov ni imela. Res, da je za naš portal pred časom dejala, "da še ni rekla zadnje besede na parketu", da je občasno trenirala z Mišo Cigojem v njegovem plesnem studiu Maxim, da sta celo načrtovala par šov nastopov, a ostalo je zgolj pri besedah. Zato ji bo sodelovanje s plesno smetano šova Strictly Come Dancing življenje obrnilo na glavo.
Zanimanje za Nadijo ni samo zaradi plesa, ampak tudi zaradi zasebnega življenja, recimo poroke s plesalcem Sergejem Konovalcevim.
Zaradi skoraj pet mesecev trajajočega angažmaja naj bi v London odpotovali tudi hčerka Mila in Nadijina mama Larisa Bičkova, ki bo skrbela za vnukinjo, da bo Nadija lahko nemoteno trenirala. Vsekakor nič več ne bo, kot je nekoč bilo, in kdo ve, če se bo še kdaj vrnila v Slovenijo. Nadiji želim, da ponujeno priložnost izkoristi maksimalno, pa čeprav britanski mediji ne bodo tako prizanesljivi, kot so bili slovenski.
Levo mama Larisa Bičkova, desno njen nekdanji fant maneken Peter Klinc
Poizvedovanje o Nadjini preteklosti je namreč v teh dneh s strani britanskih medijev, ki želijo vedeti vse in še več o njeni poroki s Sergejem Konovalcevim, plesnih trenerjih Frediju Novaku in Danielu Škofic Novak, sodelovanju z oblikovalko plesnih oblek Sanjo Arlič, nekdanjem plesnem in zasebnem partnerju, Mihi Vodičarju ter Petru Klincu, zelo aktualno.
Daniela Škofic Novak je bila ena od Nadijinih prvih trenerk, ko je prišla iz Ukrajine v Ljubljano. Zdaj je zanimiva tudi ona za britanske medije.
View Gallery 8 Photos