Za lahek korak in čudovita stopala

Zdrav videz stopal vam lahko dvigne nivo energije in vam da razlog, da se postavite z njimi. Že prav kmalu bomo spet pokazale svoje nožice, zato je skrajni čas, da jih spravimo v dobro formo. Oriflamovi strokovnjaki priporočajo uporabo linije Feet Up Advanced s tremi osnovnimi izdelki za nego: izpopolnjeno masko za negovanje stopal, ki je najučinkovitejša z uporabo vlažilnih nogavic, hladilni mousse za utrujene noge, 24-urni antiperspirant za nego nog in priročen set za urejanje stopal in lakiranje nohtov.

Izpopolnjena maska za negovanje stopal
Maska za učinkovito vlaženje suhih, utrujenih in bolečih stopal z intenzivnim negovalnim kompleksom, čebeljim voskom in karitejevim maslom, ki hrani in mehča. Obnavlja in poživlja. Po nanosu počakajte vsaj 20 minut, za najboljši učinek pa vso noč, skupaj z vlažilnimi nogavicami.
24-urni deodorant antiperspirant za preprečevanje neprijetnega vonja
Osvežilni deodorant antiperspirant s Pro-Active tehnologijo in intenzivnim negovalnim kompleksom, ki v trenutku osuši stopala, izboljša higieno stopal in ohranja suh in udoben občutek. Obogaten s pudrom, ki vpije pot ter nudi zanesljivo zaščito pred neprijetnim vonjem in potenjem.
Hladilni mousse za utrujene noge
Inovativna formula s hladilno tehnologijo, ki povzroča prijeten občutek. V trenutku ohladi in olajša utrujene, težke noge. Vsebuje negovalni divji kostanj, osvežilno limono in intenzivni negovalni kompleks. Vmasirajte mousse v mišice s prsti, še posebej pa se osredotočite na zategnjene predele in tiste, ki vas najbolj bolijo.
Set za nego stopal
Za konec pa še obvezen pripomoček za domačo pedikuro – set za nego stopal s ščipalcem, pilico in ločevalcem nožnih prstov, s katerem bo lakiranje nohtov postalo mala malica! www.oriflame.si

View Gallery 5 Photos