Z Lushem pod tušem

V Lushu se trudijo, da bi imeli čim več izdelkov v trdni obliki, zato ker ne marajo embalaže, ne marajo konzervansov in so radi originalni! Tokrat so vam pripravili kopico zanimivih izdelkov.  Maslene ploščice za telo, želeje za tuširanje, masko in piling za telo, kremna mila za tuširanje in gele za tuširanje v 100% reciklirani embalaži. Ne pozabite na kos trdega mila, ki je prav tako odlična družba v tuš kabini. Tuširanje še nikoli ni bilo tako zabavno!

WHOOSH – žele za tuširanje (240g =10,50 €)

Whoosh je zabaven, stimulativen žele za tuširanje, ki vsebuje osvežilno kombinacijo grenivke, limone in limete. Vaš um bo razbistril, kožo očistil do bleščeče čistoče, vas pa napolnil s citrusno enrgijo.

GRASS – gel za tuširanje (250 g = 14,50 €)

Mlada pšenica je ena najstarejših kultiviranih rastlin v zgodovini in to z dobrim razlogom: je močan antioksidant in nabito polna vitaminov. Grass smo napolnili s sokom mlade pšenice, da bi navlažili vsak delček vaše kože, ki ga boste umili, ter mu dodali olji sandalovine in bergamotke, ki bosta povzdignila vašega duha. Izpod tuša boste stopili dišeči, kot da bi se ravno valjali po sveže pokošeni travi!

Sexy Peel – milo za telo (100 g =4,50 €)

Skočite hitro pod jutranjo prho in se prebudite z eksplozijo organskega pomarančnega soka in osvežujočega limetinega olja. Za res popoln občutek svežine in čistoče smo mu dodali še limonino lupino, ki poskrbi za nežen piling. Odlično milo za vsa jutra, ko potrebujete malce več privlačnosti.

GLORIOUS MUD – maska za telo 6,60 €

Vtrite energično in šumečo kocko maroškega blata. Ovijte se v glino in prečistite telo. Aloe vera bo kožo pomirila, mešanica sezama in vanilije pa jo navlažila. Vaše telo bo čisto, navlaženo, mehko in ovito v prekrasen vonj vanilje in mire.

Rub Rub Rub – piling gel za tuširanje 12,50 €

Včasih sta vse, kar potrebujete, le skok pod prho in dober piling. Fino mleta morska sol bo zloščila vašo kožo, medtem ko jo bodo limonin sok, cvetovi pomarančevca in mimoza čudovito nadišavili! Mi smo storili svoje, sedaj vam preostane samo še dobro drgnjenje.

AQUA MIRABILIS – maslena ploščica za tuširanje 7,35 €

Maslo za telo, ki istočasno dela piling, hrani in vlaži kožo, je pravi izum in pol. Nego telesa smo poenostavili, tako da je od sedaj naprej dostopna vsem. Tudi tistim deloholikom, ki nimajo minute prostega časa. Aqua Mirabilis ni čudežna sama po sebi, ampak na vlažnem telesu ji ni primerjave. Skrivnost je seveda v sestavinah. Na seznamu boste poleg kakavovega masla našli mlete kosmiče, vrtnico in sandalovino.
www.lush.si

View Gallery 7 Photos