V 4 korakih do seksi trebuha

Pomagale ti bodo ločiti resnico od mita in te naučile, kako pravilno izvajati vaje, ki kurijo maščobo, saj boš le tako lahko dosegla sanjski rezultat.
Skrivnosti popolnega trebuha.
Ko pomislimo na raven trebuh, se v naših mislih takoj pojavijo zoprni trebušnjaki. Tako že na začetku izgubimo vso voljo do cilja in upamo, da naš trebuh še ne izgleda tako grozno … Kakšna napaka!
Dejstvo je, da s trebušnjaki krepimo trebušne mišice, če pa se želimo znebiti maščobe, pa moramo spremeniti prehranjevalne navade in začeti z aerobnimi vajami.
Prehrana: 5x na dan po malo
Ni pomembno samo, kaj ješ, ampak tudi kdaj in kako pogosto. Seveda se moraš izmikati mastnim jedem in posegati po polmastnih ali nemastnih jogurtih, mislijih, sadju in zelenjavi ter po hrani, ki vsebuje veliko vlaknin.
Pomembno je, da poješ do pet malih obrokov na dan, saj bodo manjši obroki bodo preprečili, da bi med enim in drugim obrokom postala lačna. Zadnji obrok zaužij pred 18. uro zvečer.
Samo trebušnjaki niso dovolj
Resda so trebušnjaki super, ampak sami po sebi ti ne bodo pomagali. Če hočeš imeti raven trebuh, moraš izgubiti odvečno maščobo nad trebušnimi mišicami, to pa lahko storiš samo z aerobno vajo, s katero boš izgubila odvečno maščobo po celem telesu, med drugim tudi na trebuhu.
Vzemi si torej čas za tek, aerobiko, kolesarjenje, hojo ipd.
Z aerobno vadbo pa ne pozabi kombinirati posebnih vaj za trebušne mišice, ki bodo naredile tvoj trebuh bolj čvrst in lepših oblik.
Še malo motivacije – in gremo!
Pripravi se na dolgo, vroče, seksi poletje! Vzemi si čas zase in se končno znebi tega trebuščka. Redno razgibavanje bo pomagalo tudi tvoji samopodobi in splošnemu počutju.
Ena ura vadbe na dan lahko namreč za tvoje dobro počutje naredi več kot antidepresivi, zato izberi šport, sonce, svež zrak in posledično seveda vitko, zapeljivo telo.
Vir: www.dormeo.net