Uggice, v katere se preprosto zaljubite

Poudarek nove kolekcije so škornji Classic Sparkles …

Ne glede na to, po kateri evropski ali svetovni prestolnici boste pohajkovali, zagotovo se bo mimo vas sprehodila gospodična v UGG obutvi. Izdelke blagovne znamke UGG Australia najdemo povsod – tako v velikih modnih prestolnicah kot tudi manjših krajih. Kaj je to, zaradi česar je ta obutev postala modni hit, ne le na ulicah, pač pa tudi na modnih pistah svetovno znanih oblikovalcev?

… ki jih krasijo svetleče bleščice …
Blagovna znamka UGG Australia združuje eleganco, prestiž in razkošje, ki ga občutimo takoj ko stopimo v UGG obutev. To so že zgodaj spoznale številne filmske zvezdnice in modne ikone, ki jim ta obutev še vedno predstavlja nepogrešljiv del garderobe. Med znanimi osebami, ki so pred nekaj leti največ prispevale k prepoznavnosti te znamke, so Oprah, Pamela Anderson, Sarah Jessica Parker, Jennifer Aniston in druge.
… novost so tudi Classic Short Dylyn, škornji, ki dajejo videz motorističnih škornjev …
Izdelki blagovne znamke UGG Australia so namenjeni vsem, ki cenijo razkošje, udobje in obutev vrhunske kakovosti. Pri izdelavi te obutve se uporabljajo samo najboljši materiali – koža in semiš najvišje kakovosti ter najboljša ovčja koža.
… škornji Adironduck za slabo vreme…
Vse bolj prefinjeni modeli, ki so vsako leto pod imenom UGG Australia lansirani na trg, so rezultat osredotočenosti na končnega kupca. Oblikovalci pri UGG-u želijo pri ustvarjanju nove obutve zadovoljiti najbolj zahtevne kupce. Neverjeten uspeh ženske kolekcije je spodbudil širjenje blagovne znamke na dodatna področja in v ponudbi UGG Australia sedaj najdete tudi moško in otroško obutev, oblačila in številne "must have" dodatke, kot so šali, kape, rokavice, naušniki in pletenine.
… avstralski proizvajalec ni pozabil niti na najmlajše …
Čeprav se mnogim modnim hitom dogaja, da hitro utonejo v pozabo ali ostanejo na dnu omare, večletna prisotnost UGG Australia na svetovnih tržiščih dokazuje, da ne gre le za muho enodnevnico. Nove dimenzije udobja in kakovosti, ki jih prinaša ta blagovna znamka, še vedno navdušuje kupce po vsem svetu. Z lahkoto lahko trdimo, da je ta blagovna znamka pustila pomemben pečat tako v modni industriji kot tudi garderobni omari vsake ženske. Obutev UGG Australia združuje klasiko in modernost, urbanost in kakovost ter udobje, zaradi česar ostaja najljubša obutev številnih zvezdnic v svetu in pri nas.
… na svoj račun bodo prišli tudi moški …
Na modni pisti v Emporiumu je bila 20. novembra predstavljena nova kolekcija za jesen/zimo 2012/2013. Poudarek tokratne kolekcije z imenom New York City so bili škornji Classic Sparkles, pri katerih je brezčasni obliki klasičnih "uggic" dodana prestižnost s svetlečimi bleščicami. Letošnja novost so Classic Short Dylyn – škornji, ki združujejo udobje Classic kolekcije z obliko kratkega motorističega škornja, videz staranega usnja pa jim daje še dodatno privlačnost. Predstavljena je bila tudi kolekcija za slabo vreme s trpežnimi škornji Adironduck, s katerimi boste lahko uživali v zimskih radostih na snegu.
… za popolno podobo so tu še must have dodatki, kot npr. naušniki …
… šali …
… novo Uggovo kolekcijo so predstavile mične manekenke …
… dva mala manekena Tia in Ruben pa sta predstavila otroško kolekcijo …

Dogodka so se udeležili tudi letošnji ambasadorji blagovne znamke UGG Australia v Sloveniji: Mateja Ropoša, Manja Plešnar, Nina Pušlar, Iris Mulej, Danica Lovenjak in Taiji Tokuhisa, ki prisegajo na kakovost in udobje, ki ju prinašajo nepogrešljive "uggice".

… dogodka so se udeležili tudi letošnji ambasadorji Mateja Ropoša in Iris Mulej …
… Danica Lovenjak in Nina Pušlar …
… Taiji Tokuhisa …

Več o blagovni znamki UGG Australia, aktualni kolekciji in seznam prodajnih mest lahko najdete na spletni strani www.ugg.si.

 

View Gallery 13 Photos