Tudi gladko telo je merilo za lepoto. Znebite se nadležnih dlačic!

Že v starem Egiptu je bilo gladko telo brez dlačic merilo za lepoto, danes pa je redno depilirana koža postala prava modna zapoved, ki velja zanjo in zanj. Nova linija iz Kozmetike Afrodita združuje multifunkcijske izdelke, ki omogočajo hitro in enostavno odstranjevanje dlačic kar v udobju vašega doma.

Depilacijska krema hydra je ena od možnosti, ki vam bo pomagala do gladke kože.
Kako torej do gladke, mehke in hkrati negovane kože? Preprosto! Izberete svoj izdelek po "svoji meri". Če želite hitro, preprosto in povsem nebolečo depilacijo, izberite eno od depilacijskih krem: depilacijska krema za telo sensitive z izvlečkom kamilice še posebej primerna za občutljivo kožo; depilacijska krema za telo hydra z aloe vero primerna za normalno kožo; depilacijska krema za telo supreme z organskim arganovim oljem primerna za suho kožo; depilacijska krema exstra sensitive z izvlečkom kamilice, primerna je za odstranjevanje dlačic na posebej občutljivih predelih: obraz, bikini predel, pazduhe.
Depilacijski trakovi s hladno smolo dajejo dolgotrajnejše rezultate.
Če želite koži prijazno naravno depilacijo za doseganje dolgotrajnih rezultatov, izberite depilacijske trakove s hladno smolo: depilacijski trakovi za telo sensitive obogateni z izvlečkom kamilice in ognjiča za občutljivo kožo; depilacijski  trakovi za telo supreme obogateni z arganovim oljem in vitaminom E za suho kožo; depilacijski trakovi exstra sensitive, ki jih odlikuje 99,9-odstotna aravna formula ustvarjena posebej za zelo nežno in občutljivo kožo, primerni za odstranjevanje dlačic na obrazu in ostalih občutljivih predelih (pazduhe, roke, bikini predel).
Gel za britje in prhanje za vse tiste, ki prisegate na odstranjevanje dlačic po klasični metodi.
Če želite odstranjevanje dlačic po klasični metodi – z britjem, izberite: gel za britje in prhanje, ki temelji na 100-odstotnem naravnem oljnem kompleksu, ima izjemne negovalne lastnosti, omogoča enostavno britje med prhanjem ter hkrati ščiti kožo med in po britju.
Za podaljšan učinek gladkosti so pri Afroditi izdelali še poseben gel.
Ne pozabite na "final must have step" ključen končni korak za podaljšan učinek gladkosti! Gel po depilaciji 3v1 kožo po vseh metodah odstranjevanja dlačic pomiri, deluje blago antibakterijsko, zmanjšuje možnost pojava neprijetnih rdečih pikic, pomaga preprečevati vraščanje dlačic ter dokazano upočasni njihovo rast.
Izdelke in opise najdete na spletni strani  www.kozmetika-afrodita.com

View Gallery 5 Photos