Jan Ravnik. Dekleta sem potiskal do roba njihovih sposobnosti!

Zadovoljen Jan Ravnik z varovanko Nejo Horvat. (foto: osebni arhiv Jana Ravnika)

Državno prvenstvo smo zaključili odlično! Pohvale Azri (Selimanovič, op.a.) za organizacijo. Moje punce iz plesne šole Miki so zasedle 2. mesto – show dance mala skupina člani, 3. mesto – modern solo članica Lana Smolnikar, 2. mesto jazz mala skupina člani, 2.mesto duo jazz člani Lana Smolnikar in Klara Senica in dosegli 1. mesto v skupnem seštevku. In prvič sem delal velike formacije, ki so bile več kot odlične; 2. mesto show dance formacije mladinci in 2. mesto show dance formacija člani.

In na koncu mala, a z ogromnim talentom Neja Horvat  iz plesne šole Urška, ubila sceno in zmagala državno v modern solo mladinke. Vse koreografije sem naredil z odličnimi plesalci, ki so s trdnim delom prišli do odličnih rezultatov. Pot ni bila lahka, saj sem punce potiskal do roba njihovih sposobnosti, ker sem verjel, da zmorejo, kar so tudi dokazale. Vsak dan so boljše in boljše. Izredno sem ponosen nanje in z vsakim nastopom so vzele dih meni kot tudi gledalcem, kar je bilo dodatno potrdilo, da smo na pravi poti. Nebo ni meja!
Tako da sedaj pa počitnice in potem s polno paro naprej, saj nas čaka svetovno prvenstvo! (je za naš portal komentiral nastope in osvojena mesta na aktualnem državnem prvenstvu v modernih tekmovalnih plesih plesalec Bolera in koreograf v plesni šoli Miki ter Urška Jan Ravnik. Po počitnicah, ki jih bo s svojim dekletom, prav tako plesalko Stašo Tušar preživel na Madeiri, se odpravlja na Češko in Poljsko, kjer bo poučeval tamkajšnje plesalce in plesalke)
… (foto: osebni arhiv Jana Ravnika)
View Gallery 4 Photos