Tropski pomežik poletju z novo Afroditino tropical marmelado

Kozmetika Afrodita je letošnje poletje znova pozdravila v slogu, s predstavitvijo novega hita – tropical marmelade. Medijem in lepotnim influencerjem je pripravila pravo tropsko pustolovščino.

Vse se je začelo na Bregu ob Ljubljanici, kjer so se povabljenci vkrcali na ladjico. Med vožnjo jih je z Afroditino zgodbo v vlogi moderatorke navduševala Tjaša Kokalj Jerala in z njimi obnovila znanje o obstoječih poletnih izdelkih ‘Sun care’.

Tjaša Kokalj

Dogajanje se je nato nadaljevalo v Afroditinem skrivnostnem tropskem vrtu (Botanični vrt Univerze v Ljubljani), kjer se je začel ‘lov za zakladom’. Z zemljevidom v roki so se povabljenci odpravili na tropsko dogodivščino. Afrodito so namreč letos navdihnile sanjske destinacije: Filipini, Dominikanska republika, Peru, Afrika in druge. Gre za dežele z bogato kulturo in neverjetnimi naravnimi danostmi. Zato ni naključje, da sestavine, ki navdušujejo v novi tropical marmeladi, izvirajo ravno od tukaj.

Lepotni navdušenci so v Afroditinih kotičkih raziskovali zanimivosti o novem poletnem hitu ter spoznali, da ga odlikujejo ekološko kakavovo in karitejevo maslo, kokosovo olje ter dragocen izvleček korenčka. Nova poletna uspešnica je dermatološko testirana, vsebuje vodoodporno formulo, in kar je največja novost, ima zaščitni faktor deset.

Na koncu poti je udeležence tropske pustolovščine čakal zaklad – tropical marmelada. Druženje se je končalo na Afroditini plaži, kjer je iz kokosovih orehov zadišalo po sladkih tropskih notah. Vodilna slovenska hiša lepote je znova očarala in napovedala nepozabno poletje!

View Gallery 5 Photos