Poletje 2022! Pridruži se mi na kulinaričnih joga počitnicah na Kreti!

Vabljeni z mano na Kreto

Vabim te na ekskluzivne počitnice v skrito vasico z imenom Tertsa, kjer so me popolnoma prevzele tamkajšnja unikatnost, umirjenost in oddaljenost od turističnega ’šundra’.

Teden dni med 23.9.2022-30.9.2022 organiziram na Kreti kulinarične joga počitnice in sicer že četrte po vrsti. Čaka vas vsakodnevna jutranja praksa joge s pogledom na morje, ki jo bo z nami delila Nathalie Gesche, jogistka, ki že mnogo let sobiva s Tertso in vas bo v tednu dni naredila gibke ter pretočne; za prenočišča, ki so v kretskem stilu, preprosta in čista, bo poskrbel energični Lambros; za zdrave obroke, poleg mene seveda, pa Lambrosova mama, ki kuha značilno južnokretsko hrano.

Tereza’s Choice oddih je tudi zelo kulinarično obarvan, kjer je zdrava prehrana zelo pomembnega pomena. Hrana je tradicionalno kretska sveža in napolnjena s soncem. Zajtrki so raznovrstni obogateni s svežim tropskim sadjem in z zdravo ekološko izbiro, ki bo vsakega napolnila z energijo in pripravila na dolg dan prebiranja dobrih knjig na plaži. Na voljo je tudi okusno veganska izbira. Na dveh delavnicah se boste z mano tudi naučili vznemirljive umetnosti moje kuharije tradicionalnih grških jedi. Vse sestavine pa bomo dobili od sosednjih kmetov in z vrta.

Joga z Nathalie

Vse podrobnosti pa najdeš tukaj https://www.terezaschoice.com/zapisi/kulinaricne-joga-pocitnice/