Tertsa 2024! Fantastične kulinarične joga počitnice na Kreti s Tereza’s Choice!

Vabljeni z mano na Kreto.

Vabim te na ekskluzivne počitnice v skrito vasico z imenom Tertsa, kjer so me popolnoma prevzele tamkajšnja unikatnost, umirjenost in oddaljenost od turističnega ’šundra’.

Teden dni (izbiraš lahko med dvema terminoma) med 13. 9. 202420. 9. 2024 ali 20. 9. 2024 27. 9. 2024 organiziram na Kreti kulinarične joga počitnice, in sicer že šeste po vrsti. Čaka vas vsakodnevna jutranja praksa joge s pogledom na morje, ki jo bo z nami delila Nathalie Gesche, jogistka, ki že mnogo let sobiva s Tertso in vas bo v tednu dni naredila gibke ter pretočne; za prenočišča, ki so v kretskem stilu, preprosta in čista, bodo poskrbeli domačini z energičnimi Lambrosom na čelu; za zdrave obroke, poleg mene seveda pa Lambrosova mama, ki kuha značilno južnokretsko hrano.

Tereza’s Choice oddih je tudi zelo kulinarično obarvan, kjer je zdrava prehrana zelo velikega pomena. Hrana je tradicionalno kretska sveža in napolnjena s soncem. Zajtrki so raznovrstni, obogateni s svežim tropskim sadjem in z zdravo ekološko izbiro, ki bo vsakega napolnila z energijo in pripravila na dolg dan prebiranja dobrih knjig na plaži. Na voljo je tudi okusna veganska izbira. Na dveh delavnicah se boste z mano tudi naučili vznemirljive umetnosti moje kuharije tradicionalnih grških jedi. Vse sestavine pa bomo dobili od sosednjih kmetov in z vrta.

Joga z Nathalie

Poleg joge in dobre hrana te čaka še shiatsu masaža z Reo, tečaj kretskih plesov s popularnim kretskim učiteljem Dimitrisem, delavnica gline, prevsem pa te čaka odmik od vsakdana. Vse podrobnosti pa najdeš tukaj https://www.terezaschoice.com/zapisi/kulinaricne-joga-pocitnice/