Seksi kot Demi Moore. Ujemite skrivnost te neustavljive privlačnosti

Nova Oriflamova kolekcija je nastala v sodelovanju s hollywoodsko zvezdnico Demi Moore.

Oriflame je ustvaril novo kolekcijo My Red, ki jo je navdihnila močna in skrivnostna usodna ženska, kot je hollywoodska zvezdnica Demi Moore. "Za dišavo My Red me je navdihnila usodna ženska, ženska, ki izstopa iz množice, ženska z magnetizmom. Ženska, kot Demi," je razkril ustvarjalec dišav Vincent Schaller. Z mislijo na  naravno privlačnost in magnetizem so ustvarili zapeljivo dišavo, katere vonj temelji na izjemno redkem rdečem jasminu. Nekaj rdeče je vse, kar potrebujete.

Seksi, fantastična in zapeljiva dišava My Red povzroča divje razbijanje srca z bleščečo privlačnostjo rdečega jasmina v bogatem šopku. Intenzivno cvetličen, moderen in drzen rdeči jasmin zapeljuje s svojo neverjetno rdečino in plašno čutnostjo. Povečajte intenzivnost … dodajte rdečo. Za dišavo My Red je ustvarjalec dišav izbral ekskluzivno mešanico cvetličnih, sadnih in lesnih not ter tako ustvaril popoln vonj. Redek in zelo občutljiv jasmin je ena od glavnih sestavin parfumske industrije, saj se cvetovi odprejo le ponoči, poleg tega pa je potrebnih neverjetnih 700 kilogramov rož, da iz njih pridobimo 1,2 kilograma esence jasmina. Lističi rdečega jasmina imajo nežen, čuten vonj, še bolj zapeljiv kot ostale vrste jasmina. Sladek šopek jasmina je pogosto simboličen prikaz navezanosti in čutnosti. Rdeči jasmin kot darilo v nekaterih predelih sveta pomeni, da se je oseba pripravljena "zavezati nekomu".
Krema My Red (50 ml, cena: 8,49 evra)
Stopnjujte svoj magnetizem. Razkošno dišeča krema za telo, ki se bo zlila s kožo, jo navlažila in nahranila. Po uporabi bo čudovito odišavljena z opojnimi notami rdečega jasmina kot v dišavi My Red.
Dišava My Red (50 ml, cena: 26,99 evra)
Seksi, fantastična in zapeljiva dišava My Red povzroča divje razbijanje srca z bleščečo privlačnostjo rdečega jasmina v bogatem šopku. Intenzivno cvetličen, moderen in drzen rdeči jasmin zapeljuje s svojo neverjetno rdečino in plašno čutnostjo. Povečajte intenzivnost … dodajte rdečo.
Šal My Red (cena: 8,99 evra)
Obarvajte noč z rdečim šalom iz akrila in poliestra v barvi brusnic z naborki. Zlate niti dodajo glamuroznost vašemu večernemu sprehodu po mestu.
Torba My Red (cena: 25,99 evra)
Sinonim za prefinjenost. Klasična prešita torbica v fantastični rdeči imitaciji usnja. Z nastavljivim pozlačenim naramnim trakom in detajli ustvari učinek takojšnje elegance. V celoti podložena.

View Gallery 6 Photos