Ekskluzivno na TV3 Medias. Ubaldo Alegria, Country mačke in Rolly

Ubaldo Alegria, Country mačke in PK Rolly v Paradi plesa na TV3 Medias.

V Paradi plesa, edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah vam predstavljamo brazilsko plesno borilno veščino capoiero, ki jo je v Slovenijo prvi prinesel Ubaldo Alegria. Ubaldo že deset let deluje v Evropi in je našel svojo plesno pot tudi v Sloveniji, kjer je ustanovil prvi capoiera plesni klub. Razložil vam bo, ali gre za plesni stil ali borilno veščino ter kdo vse se lahko nauči te plesno-borilne veščine.

Ubaldo Alegria je zanimiv brazilski ustvarjalec.
Na Gorenjskem pa kraljujejo slovenske kavbojke oziroma Country mačke, kot se je poimenovala združba veselih plesalk, ki jih vodi Milena Razinger. Njihov plesni stil je country line dance, za katerega potrebuješ samo dobro voljo, odlične škornje in klobuk.
Country mačke v plesnem elementu.
S plesnim klubom Rolly smo praznovali njihovo 25. obletnico. Ustanovitelj in vodja Branko Padjan si je dogodek ob petindvajsetletnici zamislil kot popotovanje skozi čas s pomočjo vedno atraktivnih arhivskih videoposnetkov. Na odru stare dvorane mariborskega gledališča pa so se zvrstili vsi, ki so bili ali pa so še povezani z Rollyjem.
Branko Padjan na obletnici PK Rolly.
Oddajo Parada plesa, ki smo jo posneli v ambientu kluba Maxi v ljubljanski blagovnici Maxi, si lahko ogledate danes zvečer ob 22.00 na TV3 Medias in v ponovitvi v soboto, 9. novembra, 10.30. Parada plesa, ker je dan brez plesa izgubljen dan.
Oddajo Parada plesa in pogovor z Ubaldom Alegrio smo posneli v klubu Maxi.
View Gallery 5 Photos