S serumom Bioefect v enem mesecu do mlajše kože

Slovensko tržišče je bogatejše še za en izdelek iz linije kozmetike Bioefect za vrhunsko nego zrele kože. Bioefect 30 Day Treatmant predstavlja popolno nego kože proti staranju, dobil pa je navdih v znanosti, nagrajeni z Nobelovo nagrado in uporablja revolucionarno biotehnologijo ter temelji na zakonitostih narave.

Bioefect 30 Day kot intenzivni učvrstitveni serum koži dovaja tri celične aktivatorje, ki se v visoki koncentraciji nahajajo v mladi koži ter tako prinaša prave, opazne rezultate. Kožo obnovi in jo vidno učvrsti ter jo naredi svetlečo in mladostno. Regenerira obrise obraza-učvrsti in napne kožo, ki povrne zdrav sijaj in opazno zmanjša drobe gube  – globina in širina gub se zmanjša do 34% v 30-ih dneh priporočljive uporabe.
Sif Cosmetics, vodilno islandsko biotehnološko podjetje, ki pod imenom Bioefect združuje edinstvene proizvode, ki kot prvi med kozmetičnimi proizvodi vsebujejo celične aktivatorje, vzgojene v rastlinah. Celični aktivatorji so proteini, ki so nujno potrebni za biologijo človeške kože, saj služijo biološki vlogi povečanja aktivacije in obnove celic, kar se izkaže v pomlajenem in obnovljenem naravnem sijaju kože.
Osnova linije Bioefect je serum, ki kot ostali produkti iz linije – 30 dnevni tretma, hranilna dnevna krema in serum za telo, vsi vsebujejo EGF. To je rastni aktivator, ki stimulira obnovo kožnih celic, zaradi česar izgleda koža bolj zdrava in mlajša ter dokazano zmanjšuje pojavnost gub do 30%. Njegovo odkritje je bilo leta 1986 nagrajeno z Nobelovo nagrado za medicino, ORF genetics pa je prvo podjetje na svetu, ki je s pomočjo patentiranih postopkov začelo proizvajati rasni faktor v ječmenovih zrnih, in s tem zagotovili njihovo maksimalno učinkovitost in čistost. Z Bioefect kozmetičnimi proizvodi postavlja Sif Cosmetics nove standarde v kozmetični proizvodnji in zeleni tehnologiji.
View Gallery 5 Photos