Ekskluzivno! Nadija Bičkova in Miha Vodičar odletela iz Fredija

Fredi Novak in Daniela Škofic Novak sta trenutno na turnirju na Kitajskem.

Aktualna državna prvaka v kombinaciji desetih plesov Miha Vodičar in Nadija Bičkova že dva meseca nista več dobrodošla na parketu plesnega kluba Fredi v Zadobrovi. V ekskluzivnem intervjuju, ki sta nam ga dala za oddajo Parada plesa trener in plesni sodnik Fredi Novak in predsednica kluba Fredi ter prav tako trenerka in sodnica Daniela Škofic Novak, pojasnjujeta, kaj vse se je dogajalo v zadnjih nekaj letih. "Miha in Nadija sta bila vedno precej posebna in delovala nekoliko po svoje. Delo našega kluba sta bojkotirala kar nekaj let. Sodu je izbilo dno dejanje na pripravah reprezentance za standardne plese, ko smo konec junija gostili odličnega učitelja Luco Bariccija. Planiranih sta imela sedem individualnih ur treningov z njim, a sta si privoščila, da sta vse ure odpovedala. Vem, da jima je to nekdo naročil, zato sem ju prosil, da si najdeta druge prostore za trening in zapustita plesni klub Fredi, ker slabo vplivata na ostale plesalce."

Luca Baricci velja za enega največjih strokovnjakov na področju standardnih plesov. Nadija in Miha sta ga bojkotirala.
Na vprašanje, ali sta še člana Fredija, pa je Fredi odgovoril: "Zaenkrat sta še člana našega kluba, izpisnico bosta dobila takoj, ko bosta poravnala vse dolgove do našega kluba. No, Miha jih nima, Nadija pa precej, saj smo njej veliko pomagali." Za kateri plesni klub bosta plesala, bo najbrž jasno 13. oktobra na državnem prvenstvu v kombinaciji desetih plesov, ki ga organizira Plesni klub Pingi v Radljah ob Dravi.
Zanimivo bo videti, za kateri klub bosta plesala na prihajajočem državnem prvenstvu v kombinaciji desetih plesov.
Ekskluzivni intervju z Danielo in Fredijem, v katerem pojasnjujeta, kaj vse se je dogajalo v odnosih med parom Vodičar&Bičkova, kaj je jabolko spora med dvema plesnima svetovnima zvezama, zakaj je Diablo Team free zone v plesnem klubu Fredi, zakaj postaja ples gladiatorski boj in nič več umetnost, si boste lahko ogledali 2. oktobra na televiziji Veseljak in Info TV. Intervju smo posneli v lounge baru Mint v ljubljanskem BTC-ju.
Intervju s Fredijem in Danielo smo posneli v lounge baru Mint v BTC-ju.
Za komentar odhoda iz plesnega kluba Fredi smo prosili tudi Miho Vodičarja, a nam na zastavljena vprašanja ni odgovoril. Nadija Bičkova pa tradicionalno ne komunicira z mediji, ki ne pišejo po njenem nareku. Je pa menda na novo zaljubljena, in sicer naj bi se ves čas odprtega prvenstva Nemčije držala ruskega plesalca Sergeja Konovalceva. Miha Vodičar pa je tudi pred časom razdrl zvezo s Sanjo Arlič, s katero sta bila par po tem, ko sta se z Nadijo razšla.
Miha Vodičar je razdrl zvezo s Sanjo Arlič. Menda na pobudo Nadije.
View Gallery 5 Photos