S poživljajočim modrim evkaliptusom preženite depresijo

Za umivanje in tuširanje smo več let uporabljali predvsem tekoča mila, na trda smo skorajda povsem pozabili. Kar pa ne pomeni, da so slednja manj kakovostna in učinkovita. Tega se zavedajo tudi pri Lushu, kjer so izdelali celo paleto naravnih, osvežujočih mil, s katerimi boste lažje premagovali tumorne in sive zimske ter jesenske dni.

Layer Cake (cena: 5,95 evra)
Navdih za to barvno milo so dobili pri televizijskem šovu The Great British Bake Off in neverjetnih tortah, ki jih pripravljajo tekmovalci. V rdeči plasti boste našli malinov sok, v vijolični plasti borovničevega, v oranžni pomarančnega, v zeleni grozdnega in v rumeni ananasovega. Očiščujoč, poživljajoč in saden začetek dneva.
Respect Your Elders (cena: 5,95 evra)
Bezeg je že dolgo znan po svoji zdravilnosti in mitoloških zgodbah. To milo je mešanica infuzije črnega bezga v mistično vijolični barvi, po vrhu posuta z bezgom. Respect Your Elders ima sadni vonj olj bergamotke in ciprese.
Outback Mate (cena: 5,95 evra)
Ker je evkaliptus značilen za Avstralijo, so pri Lushu tudi pri poimenovanju tega mila uporabili avstralski humor. Modri evkaliptus je poživljajoč in tonira kožo ter je idealen za milo, s katerim boste oprali zimsko depresijo.

View Gallery 4 Photos