ROSE JARDIN DÉLICE – ODLIČNA VRTNICA

Dišavna meglica za lase Odlična vrtnica

Dišavna meglica za lase Odlična vrtnica, 100 ml Cena: 17,50 €
Negovalna meglica lase obda s sadno dišavo svežih vrtnic. Obogatena je z izvlečkom vrtnice in utrjevalnim tapiokinim škrobom, zato neguje, pomaga oblikovati pričesko in naredi lase sijoče in prožne. Dišava Odlična vrtnica prefinjeno odišavi in pomaga odstraniti neprijetne vonjave, ki jih lasje vsrkajo iz okolja (cigaretni dim, kuha …).

Duo Odlična vrtnica – Glos & Eau de Toilette Intense, 2 x 5,5 ml Cena: 17,50 €

Duo Odlična vrtnica
Izvirno dvojico sestavljata nepogrešljiva lepotilna izdelka za razvajanje. Intenzivna toaletna vodica Odlična vrtnica s sadnimi notami in Balzam za ustnice – glos, ki se stopi na ustnicah in jih objame z lesketajočim sijajem. Idealen duo izdelek za v torbico, za dišavne in lepotilne dotike kadarkoli si jih zaželite!

Eau de Toilette Rose Jardin Delice – Odlična vrtnica, 75 ml Cena: 37,00 €

Toaletna voda Odlična vrtnica
Razkošna svežina s soncem obsijanih vrtnic, slastne dišavne note sočnega divjega jagodičevja. Beatrix, romantična in najmlajša grofična Forcalquierja, je uživala v dolgih sprehodih po vrtovih okrog dvorca in sanjarila o dnevu, ko bo, prav tako kot njene tri starejše sestre, postala kraljica. Vdihovala je zrak, prepojen z dišavami njenih najljubših cvetlic – vrtnic, žarečih in vedrih barv ter odlične sadne arome. Toaletna vodica Odlična vrtnica je posvečena dišavnim sprehodom najmlajše kraljične, brezskrbna in mladostna dišava v vznemirljivi mešanici združuje prefinjeno vrtnico in sadne note sočnega jagodičevja. 

Krema za roke Odlična vrtnica, 75 ml Cena: 15,00 €

Krema za roke Odlična vrtnica
Krema za roke z lahko negovalno formulo, obogatena z rožno vodico, hrani, zaščiti in pomaga obnavljati kožo rok. Po uporabi so roke čudovito mehke in prefinjeno odišavljene s sadnimi notami svežih vrtnic.

View Gallery 4 Photos