Razvajajte se z zlatim oljem in medenim glosom

Melvita je na tržišče poslala dva nova 100-ostotno naravna izdelka, zlato olje in medeni glos za ustnice. Z natančnostjo zlatarjev so pri Melviti zasnovali izjemno zlato olje. To posebno suho olje je popolna harmonija petih izbranih dragocenih organskih olj za nego obraza, telesa in las. Olje prefinjene dišave in lahke, tekoče teksture je 100 % naravnega izvora. Ta svojstvena harmonija petih pristnih olj iz najlepših in najbolj neokrnjenih kotičkov sveta je odraz neločljive povezanosti človeka in narave. Najžlahtnejša olja so združena v vseh odtenkih zlata:

RUMENO ZLATO: arganovo olje iz Maroka s čudežnimi negovalnimi lastnostmi je združeno z eksotičnima obnavljalnima kendi oljem iz Indonezije in inca inchi oljem iz Peruja.
RDEČE ZLATO: olje buriti iz Brazilije neguje kožo in poudari zdrav sijaj polti.
BELO ZLATO: pracaxi olje iz Amazonije krepi lase in jim povrne sijaj.
100 % naravno olje neguje, zaščiti in polepša. Lahka svilnata tekstura kožo in lase ljubkuje s prefinjenim dotikom, nepozabna čutna dišava pa jih ovije v nežno mehkobo. Unikatna organska negovalna formula, ki združuje 5 izbranih, najžlahtnejših olj, se odlično vpije v kožo in ne pušča mastnega preostanka. Koža je nahranjena in žametno mehka, lasje so svetleči, krepki in zaščiteni. Cena za 100 ml 29,90 evra.
MELVITIN novi medeni glos za ustnice z nežno, slastno dišavo medu je obogaten z učinkovitim kompleksom 3 vrst organskega medu za negovane, zaščitene in mehke ustnice. Negovalna formula 2 v 1 združuje obnavljalni kompleks medu, gladilni čebelji vosek in lesketajoče naravne pigmente za popolno negovane ustnice dan za dnem. Cena za 5 ml 12,50 evra.
Trgovine MELVITA:
LJUBLJANA: Stari trg 18, NS Citypark (v pritličju, vhod pri Mobitelu), Nama in Maxi
MARIBOR: NS Europark
SPLETNA TRGOVINA
www.melvita.si
Facebook stran MELVITA Slovenija

View Gallery 5 Photos