Ekskluzivno v Paradi plesa. Balerina, hiphoper in modernistka na fotelju

Nastja Bremec občasno pleše tudi v bazenu, Nena Vrhovec Stevens pa po zraku.

V oddaji Parada plesa si lahko ogledate ekskluzivne intervjuje s tremi različnimi umetniki. Nena Vrhovec Stevens se je zapisala klasičnemu baletu in pred dvanajstimi leti z možem Andrewem, prav tako baletnim plesalcem, ustanovila eno prvih zasebnih baletnih šol pri nas Stevens. Uspel pa jim je tudi veliki met, saj jima je zaupano izbirno tekmovanje za Dance World Cup (DWC). To je plesno tekmovanje, na katerem tekmujejo učenci zasebnih šol, zavodov, društev in klubov v različnih plesnih zvrsteh. Več o tekmovanju in Neninih baletnih prijemih ter vlogah boste izvedeli v oddaji.

Baletna šola Stevens se je odlično odrezala na letošnjem tekmovanju v Beljaku in prihodnje leto jim bo zaupana tudi organizacija predtekmovanja.
Iz Šempetra pri Novi Gorici pa prihaja ena najbolj svežih plesnih dvojic na slovenski plesni sceni. To sta Nastja Bremec in Michal Rynia, ki tvorita jedro M&N Dance Company. Michal prihaja s Poljske, Nastjo pa je srečal na plesnem študiju v Rotterdamu. Ljubezen je vzcvetela in se razplamtela. Plamen tako gori že štiri leta, od tega leta tudi v lastni dvorani, ki sta si jo Michal in Nastja zelo želela.
Nastja Bremec in Michal Rynia sta odkritje slovenske sodobne plesne scene.
Oddajo Parada plesa si lahko ogledate danes zvečer ob 21.40 na TV3Medias. V soboto, 17.11., ob 14.30 pa vas na isti televiziji čaka še ponovitev.
Oddajo Parada plesa s plesalcema Nastjo Bremec in Michalom Rynio in …
… balerino Neno Vrhovec Stevens smo posneli v ambientu galerije Rolf Benz v Nakupovalni galeriji Kristalne palače v Ljubljani.
View Gallery 5 Photos