Pripravite se na ljubezen z Lushevimi novimi kreacijami

Valentinovo 2012 z Lushem
Chou Chou I Love You zobne tabletke (5,50 €)
Osvežite svoj dah s čudovitimi zobnimi tabletkami, odišavljenimi z romantično vrtnico. Letošnje Valentinovo se pripravite za resno poljubljanje z novimi zobnimi tabletkami, odišavljenimi s čudovitim vrtničnim oljem. Zobne tabletke so prijazne do okolja, saj so narejene brez odvečne embalaže, konzervansov in umetnih sestavin. Uporaba je enostavna; tabletko zdrobite med zobmi, jih z mokro zobno krtačko skrtačite, nato izperete z vodo. Baza natrijevega bikarbonata in vinskega kamna bo poskrbela za temeljito čiščenje in belino vaših zob, medtem ko bo mešanica uprašene limonine lupine in vrtnice poskrbela za zapeljiv in čudovit zadah. Edinstvena zobna pasta za zapeljevanje!

Chou Chou I Love You zobne tabletke
A Million Kisses obarvan balzam za ustnice (8,30 €)
Rožnato obarvan balzam za ustnice odišavljen s čutno vrtnico. Ustnice bodo po uporabi tega čudovitega balzama mehke, voljne, obarvane z barvo ljubezni in odišavljene z romantičnim vonjem – skratka, pripravljene na milijon poljubčkov! A Million kisses balzam za ustnice lahko prav tako uporabite kot kremno rdečilo, ki bo poudarilo vaša lička in jim dalo romantičen videz, takšen, malo sramežljiv, a ravno pravšnje zapeljiv.
A Million Kisses obarvan balzam za ustnice
Love Potion masažna ploščica (9,50 €)
Na Valentinovo uročite vam posebno ljubo osebo s senzualno masažno ploščico, v kateri se skriva mešanica skrbno izbranih sestavini, ki bo osvežila že obstoječo ljubezen ali pa pripeljala novo v vaše življenje. Segrejte masažno ploščico, ki je v obliki stekleničke ljubezenskega napoja, med rokama in pričnite s čutno masažo. Medtem ko se bo baza kakavovega in karite masla pričela topiti, bo vaše čute prevzela opojna mešanica poparka cvetov jablane, absoluta jasmina in vrtnice, limonske trave in kančka svežih nageljnov. Gre za vonj, ki spominja na prepovedan sadež in tiste sladko-prijetne občutke ob začetku ljubezenske pustolovščine.
Love Potion masažna ploščica
Sweetheart milo za telo (100g 6,50 €)
Izpovejte ljubezen ljubljeni osebi s koščkom tega ljubezenskega mila, ali pa kupite kar celo milo, da bo sporočilo še bolj jasno. Odišavljeno je z mešanico izbranih, zapeljivih eteričnih olj, ki bodo poskrbela za čutno razpoloženje. Tukaj so jasmin, sandalovina in ylang ylang – vsi dobro znani afrodiziaki. Prav tako smo dodali kanček benzojeve smole in bergamotke za dvig razpoloženja in obnovitv kože ter absolut vanilije, ki da milu vso potrebno ljubkost. Milo, ki bo odplahnilo stran vse zadržke in odprlo pot skritim občutkom!
Sweetheart milo za telo
The Leap Frog šumeča kopel (5,50 €)
Poljubite tega ljubkega žabona, na njegove svetlo rdeče našobljene ustnice, vrzite ga v kad polno tople vode, in kot že pravi pravljica, mogoče se bo pred vami stopil v vašega osebnega princa iz pravljice. A kar se tiče njegovega "rojalizma", prihaja s samosvojo, zapeljivo dišavo – kraljevsko mešanico jasmina, sandalovine, vrtnice in nerolija. Z njim boste deležni čutnega kopalnega doživetja.
The Leap Frog šumeča kopel
Magic Mushroom peneča kopel (100g 4,50 €)
Zapeljiva gobica bo omamila vaše čute. Peneča kopel, narejena v obliki pravljične mušnice, vas bo prevzela z vonjem sladke jagodno vaniljeve kreme. Magični vonj bo uročil vse, ki si bodo privoščili sproščujoče kremne mehurčke. Pozor, valentinove kopeli znajo biti zelooo prijetne in lahko se zgodi, da mušnice ne boste hoteli deliti z nikomer.
Magic Mushroom peneča kopel
Darila
Do Knot Disturb (27,50 €)
Ta darilni paketek vsebuje vse, kar potrebujete za romantični vikend v dvoje. Skrbno izbrani izdelki za razvajanje, zaviti v prikupno rutico Knot Wrap s pritrjenim znakom ‘Do Knot Disturb’. Torej, odvijte culico, obesite znak na vrata in si za začetek naredite kopel French Kiss ter se prepustite pomirjajočim sivkinim mehurčkom. Po kopeli se umijte z jasminom odišavljenim milom Lust, ki je kot nalašč narejeno za prhanje v dvoje. Potem si umijte zobe z Dirty zobnimi tabletkami, odišavljenimi z mentolom in nerolijem, da bo vaš dah svež in zapeljiv. Z zadnjim priboljškom, masažno ploščico Soft Couer, se predajte čutni čokoladni masaži.
Do Knot Disturb
PS I Love You (24,50 €)
S tem prikupnim paketkom, polnim romantičnih priboljškov, boste ljubljeni osebi, enkrat za vedno, izpovedali svoje občutke. Poleg ljubezenskega mila Sweetheart in čutnega pudra za telo Silky Underwear, se v paketku skriva tudi z medom polnjen gel za prhanje It’s Raining Men in čokoladna masažna ploščica Soft Coeur. Kot škatla z najboljšimi čokoladnimi slaščicami, samo da je ta še boljša!
PS I Love You
www.lush.si

View Gallery 9 Photos