Prijateljice. Ob njih zacvetimo, ne zgolj živimo. Obdarite jih z Oriflamovo dišavo Friends World

Tokratni Oriflamov katalog je razprodajno obarvan – veliko izdelkov je na voljo po najboljših cenah tega leta, vsebuje pa tudi, kot vsak mesec, nekaj novosti.

Med slednjimi naj izpostavimo toaletno vodo Friends World, vesel cvetlični vonj, navdihnjen s cvetlico Miss Butterfly, ki predstavlja veselje in barve pravega prijateljstva. Dišava Friends World zanjo izžareva živahno atmosfero s pomočjo sveže, sočne breskve v kombinaciji s pisanim cvetličnim šopkom, ki ga še bolj poudarijo note svetlice Miss Butterfly. Intenzivno ženstvena osnova je sestavljena iz vanilije in lesnih vonjev, kar poveča globino dišave.
Dišavo je ustvarila mojstrica dišav Emilie Copperman. Zanjo je ustvarjanje dišav več kot le poklic, njej talent za sestavljanje dišav se skriva v njeni igrivi naravi, občutku za raziskovanje in neustrašnem pristopu k poskusom, kot je mešanje tradicionalnih moških in ženskih not. Nekaj njenih najboljših stvaritev vključuje dišave za Burberry, Givency in Paco Rabanne. O prijateljstvu, temi, ki je navdih za poimenovanje Oriflamove nove toaletne vode, si lahko preberete tudi zanimiv članek na njihovi spletni strani: https://si.oriflame.com/beautyedit/health-beauty/four-reasons-why-friendships-are-important

Še ena novost, ki jo tokrat predstavljamo, je Love Nature šampon za tanke lase z zelenim čajem in ličijem, ki je del naše biorazgradljive linije Love Nature. Novi Love Nature šampon bo pomagal ustvariti volumen kljub tankim lasem, in sicer s čistilno kombinacijo naravnega zelenega čaja in ličija. Zeleni čaj je znan po tem, da pomaga poživiti lase, medtem ko liči poskrbi za vlaženje, glajenje in negovalni učinek, zaradi katerih bo pričeska opazno bujnejša.

Tpkratni Oriflamov katalog je poln izdelkov po znižanih cenah in tudi novosti. Prav gotovo boste našli nekaj zase in svoje najdražje.

Najnovejši Oriflamov katalog si lahko ogledate na povezavi: https://si.oriflame.com/business-opportunity/become-consultant

View Gallery 5 Photos