Prebudite svoje čute. Podajte se v omamne cvetlične vodne svetove

Ob praznovanju 20-letnice je aprila 2015 podjetje Lush odprlo na ulici Oxford Street v Londonu Lushevo vodilno in največjo prodajalno na svetu, hkrati z otvoritvijo pa lansiralo na trg več kot 200 ekskluzivnih novih izdelkov. Spoznajte nekaj tistih, ki vam bodo pričarali nepozabne kopeli …

The Experimenter (cena: 6,95 evra)
Iz te šumeče kopalne bombice se razvijejo živahne barve in razkrijejo neverjetno vijolično, penečo se sredico. Navdih zanj so dobili pri videu Experimenter, polnem barv vonj absoluta vanilje iz pravične trgovine, vetiverja, tonke in not malin.
Intergalactic (cena: 6,95 evra)
Močna mešanica poprove mete in pokajočih bombončkov bo eksplodira v vaši kopalni kadi. Ta kopalna bombica ustvari globoko modro barvo z učinkom galaksije. Navdih zanjo so dobili pri Star-Lordu, glavnem junaku filma Guardians of the Galaxy.
Yoga Bomb (cena: 6,95 evra)
Spustite to večplastno bombico v kopel in se sprostite. Ustvarjena za dolgo in šumeče doživetje, ki vas bo temeljito sprostilo. Dišavi kadilne bosvelije in kafrovca vam bosta pomagali pri meditaciji.
Frozen (cena: 6,95 evra)
Kopalna bombica: čarobna mešanica poživljajoče grenivke in tunizijskega nerolija se predstavlja v odtenkih modre in srebrne.
Granny Takes A Dip (cena: 5,95 evra)
Granny Takes a Dip se je iz kopalne bombice zdaj spremenila v penečo kopel. V vaši kopalni kadi bo ustvarila psihedelični učinek fantastičnega vonja ingverja, črnega popra in limone.
Milky Bath (cena: 5,95 evra)
Ne jočite za politim mlekom – okopajte se v njem! Ta peneča kopel je izdelana iz kakavovega masla iz pravične trgovine, posnetega mleka in olivnega olja iz pravične trgovine za popolno negovano kožo To pa še ni vse; za posebno nežno kožo smo na srebrni vrh dodali še kanček oljne kopeli.
Pink Flamingo (cena: 9,95 evra)
Podajte se v svet sadnega koktajla v tej peneči kopeli za večkratno uporabo, polni dišeče sandalovine iz Peruja in seksi ylang ylanga. Za popolno razpoloženje smo dodali še negujoče olje oreščkov makadamija in osvežujočo bergamotko ter poskrbeli, da se boste počutili resnično rožnato.

View Gallery 15 Photos