Poskrbite za še bolj čutne in zapeljive ustnice. Lush več kot le nega …

Ste vedeli, da se naše oči, kadar človeka gledamo v obraz, skoraj vedno avtomatično zaustavijo na njegovih ustnicah? Podzavestno imamo očitno vsi neke vrste oralno obsedenost! Berite nam torej z ustnic – za popolno šobico, ki bo pripravila ljudi do tega, da bodo željno pričakovali vsako vašo besedo, raje poskrbite, da bodo vaše ustnice v popolnem stanju s pomočjo naših zapeljivih, svežih ročno delanih pilingov, balzamov in tekočih šmink.

Pilingi za ustnice od 7,40 do 8,50 evra
Mint Julips (7,40 evra). Ko ne morete do koktajla, bo za poživitev poskrbel Mint Julips. Ta piling z vaniljo in poprovo meto bo odstranil luščečo se in suho kožo ter pustil za seboj mehke, napete ustnice, pripravljene na akcijo! Točaj – namesto pijače mi postrezite s tem sladkornim pilingom za ustnice!
Popcorn (8,50 evra). Kokosovo in jojobino olje, sladkor, morska sol in polenta so popolna mešanica, ki bo ohranila vaše ustnice mehke in navlažene. Uporabite za solnato-karamelne poljubčke, ki so tak uspeh, da bodo vsi zahtevali nadaljevanje.
Bubblegum (7,40 evra). Hubba hubba! Tisti izmed vas, ki ste zmožni Bubblegum dejansko uporabiti za njegov primarni namen (v nasprotju s tem, da ga izbezate ven iz lončka in pojeste), boste takoj začutili blagodejni učinek tega nadvse okusnega roza pilinga za ustnice. Za mehke ustnice z okusom po bombonih!
Balzami za ustnice 8,50 evra
Lip Service (8,50 evra). Že leta in leta Lushev favorit je dočakal revolucijo – zdaj s povsem novo sestavo, brez konzervansov in s super mehko teksturo. Še vedno isti neverjetni okus po pomaranči in isti izjemni vlažilni učinki – le da se ga zdaj nanese še približno milijonkrat laže! Fantastično!
Whipstick (8,50 evra). Pripravite se na senzacionalni učinek pomaranče in čokolade, ki sledi uporabi tega novega in izboljšanega balzama za ustnice. Ovseno mleko, glicerin, karitejevo maslo – vse, kar potrebujete, da ohranjate svoje ustnice mehke in primerne za poljubljanje. Z novim, še bolj okusnim vonjem po čokoladi.
Honey Trap (8,50 evra)Vau, Honey Trap je bil že od nekdaj čudovit – zdaj pa je naravnost sijajen! Naš novi način izdelovanja balzamov za ustnice pomeni, da lahko, ko na ustnice z lahkoto nanesete ta kremni balzam, okusite prav ves med, poprovo meto in vaniljo.
Tekoče šminke iz linije Čustvena briljantnost 18,50 evra
Linija Čustvena briljantnost, ki mimogrede ravno julija praznuje svoj prvi rojstni dan, ponuja čudovito paleto barv za ustnice in oči, ki niso samo podpora vašim čustvom, ampak so tudi resnično dobre za vašo kožo. Ideja, ki se skriva za čudovito kolekcijo tekočih šmink, je popolnoma preprosta: visoko pigmentirana, obstojna barva na vlažilni osnovi iz naravnih masel. Za osnovo so pri Lushu uporabili jojobino olje, vosek kandelije in vrtnični vosek, ki ustnice navlažijo, zmehčajo in obenem izredno dobro prenašajo pigmente. To pomeni, da lahko šminko uporabite samostojno, če pa želite na ustnicah doseči nežnejši ton, jo uporabite skupaj z balzamom za ustnice.

  

View Gallery 4 Photos