Naj julijski plesni ustvarjalec&FB nagradna igra

Please select a featured image for your post

Podjetje Oktal Pharma d.o.o. vam tokrat podarja izdelke iz kozmetične linije Avène. Izdelki Avène so dermokozmetični izdelki, kar pomeni, da se prodajajo izključno v lekarnah, ustrezajo strogim pravilom varnosti in zanesljivosti, ki veljajo na področju zdravil, ter za prodajo zahtevajo posebno strokovno znanje, ki ga imajo farmacevti in dermatologi. Izdelki Avène so namenjeni predvsem za občutljivo kožo. Vsi izdelki Avène vsebujejo termalno mineralno vodo Avène, ki je dobila ime po majhnem mestu na jugu Francije, od koder tudi izvira. Če boste glasovali za predlagane plesne in koreografske ustvarjalce, in sicer do petka, 2. avgusta 2013, do 18.00, bodo štirje srečneži prejeli torbo in Avène Sun klasično kremo za sončenje.

Če boste lajkali našo rubriko na socialnem omrežju FB http://www.facebook.com/#!/paradaplesa.si/app_1413132359403, boste štirje izžrebanci prejeli torbo in Avène Sun tonirano zaščitno kremo s faktorjem 50.

Za naj julijskega ustvarjalca so predlagani Žigan Krajnčan, Drejc Derganc, Maša Udovč, Patricija Crnkovič, Marcel Vodenik&Naja Dolenc, Zala Vrečer, skupina Kaos, Miha Vodičar&Nadija Bičkova, Elena Nikolovska.
Zmagovalec oz. zmagovalka bo prejela torbo, majico, kremo za sončenje faktor 30 in reflex.

Poglejmo še zmagovalce prejšnjega glasovanja. Za najbolj čvrsto telo ste izbrali Bolero malo in veliko šov formacijo, ki si je s točkama Ni vse zlato, kar se sveti in Trgatev koreografa Matevža Česna priplesala naslov državnih prvakov v šov formacijah mladinci in člani, prejela bo Medexova izdelka Acai kapsule z zelenim čajem in Kofifit. Pet srečnežev/srečnic, ki so se udeležili glasovanja, si je priplesalo Medexove kapsule Acai z zelenim čajem. To so: Tjaša Repič, Suzana Pavlin, Zvonka Lokar, Erika Medle Semec in Marino Česen. Pet izžrebancev, ki so lajkali našo rubriko na socialnem omrežju FB, pa bo prejelo Medexov Kofifit. To so: hari.marta1@gmail.com, ninolina@gmail.com, anita.rak@triera.net, furhdarja@gmail.com, kajadebersek@gmail.com.
Čestitamo vsem nagrajencem, ki bodo izdelke prejeli po pošti.