Poskrbite za hitro globinsko čiščenje kože

 Malenkosti naredijo veliko za vašo kožo – za dodatno nego potrebujete le malo časa, učinek pa je prav navdušujoč. Vsaka ženska si želi tiste sveže jutranje polti, napete in zdravo sijoče kože. In prav to zagotavljajo L’OCCITANOVI negovalni izdelki iz kolekcije ANGELIKA za globinsko vlaženje kože obraza. V L’OCCITANOVEM laboratoriju so natančno preučili korenine organske angelike iz francoskega departmaja Drôme in pridobili dva izvlečka. To sta ključni sestavini, iz katerih so ustvarili kompleks, ki so ga tudi patentirali. Angelikina organska vodica pospešuje sintezo akvaporinov-3 oziroma ‘vodnih kanalčkov’, ki so naravno prisotni v celični membrani kože, s čimer omogoča boljšo pretočnost vode med plastmi kože. Angelikino organsko eterično olje pa kožo ščiti pred prostimi radikali. Ti dve sestavini sta samo bistvo izjemno učinkovite kolekcije za vlaženje, prvič predstavljene v letu 2011. L’OCCITANE v letu 2012 predstavlja TRI NOVOSTI, ki se med seboj izvrstno dopolnjujejo: PILING in MASKO ter VLAŽILNO MEGLICO za obraz. Če imate torej le tri minute in si želite lepo kožo, ta čas namenite vlaženju! 

1.    Angelikin vlažilni piling gel, 75 ml 

Naj vaša koža zažari v prebujeni lepoti …
 
Angelikin vlažilni piling gel s svežo, topljivo in lahkotno sestavo, ki vsebuje mehke masažne kroglice, nemudoma prebudi utrujeno kožo. Majhni naravni piling delci povsem nežno odstranijo odmrle kožne celice in vse nečistoče, mehke kroglice iz naravne gume masirajo povrhnjico in pospešijo mikrocirkulacijo, organski izvleček angelike pa ohranja naravno ravnovesje vlažnosti kože. Rezultat je neverjetno sveža, čista in mehka koža, ki zažari v prebujeni lepoti.
L’OCCITANOV NASVET: Piling gel 2–3 krat na teden z nežnimi krožnimi gibinanesite na mokro kožo obraza, vendar ne okrog oči in na ustnice; sperite.  Cena:21,50 €

2.    Angelikina ultravlažilna hitra maska, 75 ml    

Opazen rezultat v le 3 minutah!
      
Angelikina hitra maska je ultravlažilni gel, ki povsem poteši žejo še tako dehidrirane kože v le 3 minutah! Koža bo takoj po nanosu začela srkati potrebno vlago, ki ji bo zagotovila udobje, sproščenost in lepoto za ves dan. Koža je rehidrirana, sveža, zdravo sijoča in napeta.
L’OCCITANOV NASVET:Vlažilno masko 2–3 krat na teden izdatno nanesite na obraz in vrat, pustite učinkovati 3 minute, nato pa preostanek nežno obrišite s kosmom vate, prepojenim z angelikinim tonikom.  Cena: 27,00 €
 
3.    Angelikina vlažilna meglica za obraz, 100 ml   
V trenutku navlažena koža – kadarkoli in kjerkoli!
Angelikina vlažilna meglica v trenutku globinsko osveži kožo. Uporabite jo lahko kadarkoli in kjerkoli: v mestu, na letalu, na plaži ali po vadbi. Odlična je za zaključek čiščenja kože z Angelikinim čistilnim gelom ali za fiksiranje in boljšo obstojnost ličil. L’OCCITANOV NASVET: Meglico razpršite na obraz z razdalje 20 cm, pri čemer naj bodo oči zaprte. Počakajte nekaj trenutkov, da se meglica vpije. Meglico lahko uporabite:
– po potrebi kadarkoli čez dan, za ponovno hidratacijo in osvežitev kože;
– kot tonik po čiščenju, če imate raje tonike v razpršilu;
– po nanosu ličil, za njihovo podaljšano in boljšo obstojnost.
 Cena: 14,00 €

V kolekciji ANGELIKA za globinsko vlažilno nego obraza so na voljo tudi:

Angelikina vlažilna krema, 50 ml (Cena: 36,50 €)
Angelikin roll-on gel za kožo okrog oči, 10 ml (Cena: 22,00 €)
Angelikin čistilni peneči gel, 50 ml oz. 200 ml(Cena: 5,50 €oz. 17,00 €)
Angelikin vlažilni tonik, 100 ml(NOVO!) oz. 200 ml(Cena: 10,50 € oz. 17,00 €)
Angelikin zaščitni fluid SPF 15, 30 ml(Cena: 29,50 €)

View Gallery 4 Photos