Poletje je tu. Poskrbite za urejena stopala s Tino Jordan!

Tina Jordan je specialistka za medicinsko nego nog

Končno je posijalo sonce in večina je takoj zamenjala zimsko – pomladno obutev za odprto obuvalo. In pri tem seveda pokažmo kako so negovana naša stopala. Za njih je potrebno seveda skrbeti skozi celo leto, še posebej, če so zaznane težave kot vraščen noht, glivične okužbe, kurje oko, otiščanci… Pa kdo nima vsaj ene od naštetih težav v današnjem svetu? Tina Jordan poskrbi za strokovno nego in rešitev težav, seveda pa obvlada tudi klasično pedikuro. Je strokovnjakinja na področju nege nog in se s problematiko nog ukvarja že vse od leta 1999, ko je zaključila srednjo kozmetično šolo. Specializacijo iz pedikure, medicinske nege nog pa je opravila leta 2010. Od takrat se vsakodnevno srečuje z najrazličnejšimi težavami na tem področju, ter uspešno sanira težave. Izobražuje se tako doma kot v tujini in sledi najnovejšim trendom, ki jih prinaša področje nege nog ter sodobna tehnologija.

"Vse storitve izvajamo z najsodobnejšo opremo vrhunskega proizvajalca opreme za pedikerje Hellmut Ruck iz Nemčije z 90-letno tradicijo. Za vsako stranko vodimo dokumentacijo, tako pisno, kot tudi slikovno. Izdelki, ki jih uporabljamo so primerni tudi za diabetike. Še posebej sem ponosna, da za otroke in mladostnike do 18. leta nudimo brezplačne preglede s strokovnim svetovanjem o pravilni negi nog," razloži Tina.

Pedicare, medicinsko nego nog najdete na dveh lokacijah. Ena je v njeni domači Ribnici na naslovu Ob železnici 4a, v poslovnem objektu “Megadom” v tretjem nadstropju (dostop z dvigalom). Urejeno brezplačno parkirišče in dostop za invalide. Druga pa v Ljubljani in sicer na Tržnici Koseze v prvem nadstropju, na Vodnikovi cesti 187. Seveda se je potrebno za storitev naročiti ampak Tina bo prilagodila urnik vašim željam in potrebam. Pokličite na telefon ali pustite sporočilo na 031 759 100 (za Ribnico) ali 041 717 838 (za Ljubljano) ali pišite na elektronsko pošto na info@pedicare.si. Prepustite se Tininim strokovnim rokam, da pomaga vašim nogam.