Oriflame. Naj bo leto 2020 glamurozno in polno užitkov!

Veliko je načinov, na katere lahko poskrbite, da bo letošnje leto odlično! Zakaj ne bi kar najbolje razvajali sami sebe? Privoščite si peneče kopeli, do popolnosti urejene nohte in pravilno uživanje prehranskih dodatkov … Vse, kar potrebujete za svoje dobro počutje, najdete v novem Oriflamovem katalogu.

Jutro lahko začnete s čudovito dišečo in negovalno kremo za prhanje, zasnovano za zimske potrebe kože, ki vsebuje zaščitne multivitamine (B5 in E) ter izvleček borovnic.

Z Oriflamovo večnamensko kremo z izvlečkom divje borovnice lahko uživate vso zimo v mehki koži. Ta dišeča, vlažilna krema vsebuje izvleček borovnice in zaščitne multivitamine ter zagotavlja mehko in prožno kožo skozi celo zimo. Koža je po nanosu osvežujoče odišavljena z vonjem borovnic. Krema je popolna za vsakodnevno uporabo.

Za pravi holywoodski glamur bosta že med prhanjem poskrbela Discover Hollywood Dreams gel za prhanje in toaletno milo. Nežni gel za prhanje brez mila zagotavlja bogato peno in je nežno odišavljen s svežo, cvetlično dišavo. Naj vas mešanica nežnega jasmina, prefinjene potonike in jantarja popelje naravnost v Hollywood, ki je poln glamurja in vznemirjenja.

Dišeče milo, ki ga navdihuje Hollywood, nežno očisti kožo in za seboj pusti vznemirljiv vonj po jasminu in jantarju, pričara tople večere in sprehode po Beverly Hillsu.

Več Oriflamovih izdelkov najdete na povezavi https://si.oriflame.com/Predvsem pa uživajte v vsem, kar ponuja življenje! Naj vam izdelki Oriflame pomagajo na vaši poti do dobrega počutja, tako psihičnega kot fizičnega!