Oriflame in Love Nature v Botaničnem vrtu

Love Nature v okolju Botaničnega vrta (foto: Oriflame)

Priti v ljubljanski Botanični vrt je vedno vznemirljivo. Ne glede na vreme te tam pričaka direktor vrta dr. Jože Bavcon, ki s svojim znanjem in pozitivno naravnanostjo s poudarkom na sožitju človeka in rastlin, v temu pač vzbudi radovednost.

Zato ni naključje, da se je slovenska ekipa švedskega podjetja Oriflame odločila organizirati tiskovno konferenco prav tam, kjer njihovi izdelki sodelujejo z naravo. 

Urša Završnik

Urša Gantar in Urša Završnik sta z ekipo predstavili tri vznemirljive nove Love Nature linije s sestavinami iz naravnih virov – vključno z znanimi super živili in z mnogimi koristmi, ki zadovoljijo potrebe vsakega tipa kože. Enostavne, ciljno usmerjene rešitve negujejo vašo kožo in so prijetne za uporabo. "Od trenutka, ko začutite teksturo in vonj Love Nature izdelkov, se vam razpoloženje takoj izboljša, vaša koža pa dobi vse, kar potrebuje. To pa še ni vse! Love Nature varuje tako vašo kožo kot planet, saj izdelki vsebujejo biorazgradljivo formulo brez parabenov in silikonov, pilingi pa vsebujejo le naravne delce.

Love Nature

Prav tako so vse stekleničke in pokrovčki izdelani iz 40 % PET PETR materialov. Vse to je del njihovega poslanstva, da zaščitijo naša morja in oceane ter praznujemo naravno lepoto sveta," pravi Oriflameova ekipa.

Morski kalcij in vitamin D

Poleg Love Nature izdelkov so predstavili še prihajajoči izdelek Morski kalcij in vitamin D. "Kalcij in vitamin D sta bistvenega pomena za izgradnjo maksimalne gostote kosti v mladosti in ohranjanje močnih in zdravih kosti skozi vse življenje.Ker telo ne proizvaja kalcija, ga s hrano ne moremo vnesti dovolj. Dodajte še genetiko, izgubo kostne gostote, povezane s staranjem, in izbiro načina življenja, pa se stvari lahko začnejo še bolj zapletati. Na srečo je tu preprosta rešitev. Morski kalcij in vitamin D z Aquaminom™ je 100% naravni vir kalcija zagotavlja enostaven način za vnos ključnih mineralov, ki so bistveni za vaše kosti."

Direktor Botaničnega vrta v Ljubljani dr. Jože Bavcon

Dr. Jože Bavcon nam je ob koncu tiskovke še razložil kakšno je bilo sodelovanje med švedskimi in slovenskimi botaniki v preteklosti. Podjetje Oriflame je prispevalo sredstva za urejanja kotička Botaničnega vrta, kjer raste Scopolia carniolica (kranjski volčič), ki je v 18. stoletju navdušila legendarnega švedskega botanika Carla Linnéja.

Podjetje Oriflame sodeluje tudi z našim portalom v rubriki Pripleši si nagrado z izdelki za glasovalce in plesalce. Na fotografiji desno Sara Menaše.

Bilo je prijetno in poučno druženje brez kaplje dežja.

 

View Gallery 7 Photos