Nove barvne kombinacije za lahkoten korak urbanih nomadov

Z udarno silhueto NMD, ki napoveduje ulične trende prihodnosti, adidas Originals predstavlja najbolj avanturistične copate doslej. Vpadljiva modna silhueta in tehnična izpopolnjenost sta postavili copate adidas NMD na mesto najbolj iskanih ter zaželenih modelov tega leta. Vse, ki prisegajo na urbane modne zapovedi, bo navdušila novica, da so copati v raznovrstnih barvnih preoblekah in v omejeni izdaji že na voljo tudi pri nas. 

Copati NMD predstavljajo najbolj avanturistične superge doslej.
Copati NMD so namenjeni privržencem ulične mode, ki so neprestano vpeti v urbano življenje in raziskujejo mestno dogajanje. Slednjim so adidasovi oblikovalci želeli ponuditi copat, ki bo zmogljiv za dinamičen življenjski stil, hkrati pa stilsko dovršen. Pri tem so temeljili na bogati zgodovini adidasovih inovacij in ustvarili copat, ki izstopa zaradi nepremagljivega dizajna ter najnaprednejših tehnologij. Vsi modeli NMD so namreč opremljeni z revolucionarnima BOOST in Primeknit tehnologijama, ki zagotavljata popolno udobje in vzdržljivost za brezkompromisno mestno življenje. 
Copati NMD so na voljo v več barvnih kombinacijah …
Za prve spomladanske dni je adidas Originals predstavil modele NMD copat v novih barvnih niansah, ki poskrbijo za brezmejne modne kombinacij. Največ pozornosti svetovne modne elite je med novimi stvaritvami pritegnil copat v oranžno-rdeči in črni barvni paleti, ki v svoji ikonični strukturi pogumno povezuje različne oblike, robove in materiale ter odraža adidasov sodoben pristop k oblikovanju.
… največ pozornosti svetovne modne elite pa je pritegnil copat v oranžno-rdeči in črni barvni paleti.
Najnovejši model je opremljen z novodobno konstrukcijo zgornjega dela za dodatno mero stabilnosti, podplat copata pa je izdelan iz vzdržljive in odzivne BOOST pene, ki je odporna na udarce. Najnovejši model je tako ustvarjen za lahkoten korak urbanih nomadov, ki so v najbolj avanturističnih copatih doslej pripravljeni za nepozabne dogodivščine mestnega vrveža.
Nad novimi adidaskami je navdušen tudi raper Zlatko.
Copati NMD so po vsem svetu na voljo v omejenih količinah; pri nas jih ekskluzivno najdete v trgovini Sneakers Store v Stari Ljubljani.

View Gallery 5 Photos