NovAge Ecollagen Wrinkle Power. Naj vam koža ne narekuje starosti! Zasijte v vsej mladostni lepoti!

Leta, vsakodnevni stres, vplivi okolja in še bi lahko naštevali puščajo sledi tudi na naši koži. Ta je posledično manj gladka in sijoča. In ker smo, predvsem ženske, ‘občutljive’ na vsako novonastalo spremembo, gubico na svojem obrazu, se iz dneva v dan trudimo ohranjati mladosten videz. Toda časa pač ne moremo ustaviti, k sreči pa imamo na voljo kakovostno kozmetiko, s pomočjo katere lahko ‘zabrišemo’ sledi časa in upočasnimo proces staranja.

Komplet NovAge Ecollagen Wrinkle Power

Oriflamova linija NovAge Ecollagen Wrinkle Power pomaga razkriti čudovito gladko, sijočo in zdravo polt. Zasnovana je tako, da spodbuja nastanek kolagena, vlaži in s tem zgladi gube v trenutku za 49 odstotkov ter varuje kožo pred agresorji, da upočasni proces staranja. Moč črpa iz patentirane Tri-Peptide tehnologije, hialuronske kisline z nizko molekularno težo in izvlečka izvornih celic planike. Rutina nege kože je sestavljena iz petih izdelkov standardne velikosti: NovAge Supreme čistilni gel, NovAge Ecollagen Wrinkle Power krema za predel okoli oči, NovAge Ecollagen Wrinkle Power serum, NovAge Ecollagen Wrinkle Power dnevna krema z ZF 30, NovAge Ecollagen Wrinkle Power nočna krema. Izdelki so klinično preizkušeni, preizkušeni s pomočjo uporabnikov ter dermatološko testirani.

NovAge Ecollagen Wrinkle Power dnevna krema

Lahkotna in nežno odišavljena NovAge Ecollagen Wrinkle Power dnevna krema se preprosto vpije in kožo intenzivno vlaži, na dolgi rok  spodbuja nastanek kolagena, posledično zgladi gube ter pomaga upočasniti proces staranja; koža je po nanosu gladka, mehka in sijoča. Vsebuje hialuronsko kislino z nizko molekularno težo, ZF 30, UVA/UVB filtre in Pollution Protect tehnologijo, na koži pa ne pušča mastnega občutka.

NovAge Ecollagen Wrinkle Power nočna krema
NovAge Ecollagen Wrinkle Power nočna krema neguje in obnavlja kožo ter zgladi gube za gladko, sijočo in zdravo kožo. Razkošna, penasta formula nudi razvajanje med samim nanosom. Karitejevo maslo neguje in obnavlja kožo in pomaga zadržati vlago med spanjem, koža pa je zjutraj gladka, mehka in voljna. Nikotinamid pomaga obnoviti kožno pregrado, medtem ko antioksidantni vitamin E pomaga koži, da okreva po vsakodnevnih agresorjih. Moč črpa iz patentirane Tri-Peptide tehnologije, nikotinamida, karitejevega masla in vitamina E. Patentirana Tri-Peptide tehnologija skozi čas pripomore k nastanku kolagena za znatno zmanjšanje gub. Nikotinamid ima ključno vlogo pri krepitvi in vzdrževanju lepe, zdrave kožne pregrade. Glajenje in obnova površine kože ima za posledico vidno večji sijaj.

NovAge Ecollagen Wrinkle Power krema za predel okoli oči

NovAge Ecollagen Wrinkle Power krema za predel okoli oči zmanjša gubice okrog in pod očmi, obenem pa deluje na druge edinstvene potrebe predela okrog oči, kot so izsušenost kože, temni kolobarji in zabuhlost. Posebna formula se enostavno vpije, koža pa je po uporabi osvežena in mehka. Videz linij, gubic, temnih kolobarjev in zabuhlosti je zmanjšan, koža pa je poživljena in sijoča. Na dolgi rok Wrinkle Power krema za predel okoli oči spodbuja nastanek kolagena ter s tem zmanjša volumen gubic okrog oči, ter gubic in linij pod očmi. Moč črpa iz patentirane Tri-Peptide tehnologije, z obnovitvenim kompleksom, kofeinom in Optical Pearl tehnologijo. Je brez vonja.

NovAge Ecollagen Wrinkle Power serum

NovAge Ecollagen Wrinkle Power serum zgladi gube ter ima takojšnje in dolgoročne učinke na kožo, ki je po uporabi mladostno gladka, sijoča in ima zdrav videz. Z nežnim vonjem in lahkotno, gel teksturo je nanos seruma pravi užitek. Preprosto se nanaša in se hitro vpije, koža pa je po uporabi v trenutku gladka, sijoča in navlažena. Na dolgi rok Wrinkle Power serum spodbuja nastanek kolagena v koži ter s tem zmanjša volumen gub, pripomore k zdravemu videzu in stanju kožne pregrade ter poskrbi za gladko, sijočo in mladostno zdravo kožo. Lahkotna tekstura seruma omogoča, da se aktivne sestavine vpijejo in hitro učinkujejo, poleg tega pa poveča učinek dnevne ali nočne kreme. Moč črpa iz Tri-Peptide tehnologije, hialuronske kisline z nizko molekularno težo in Pre-biotic Active.

NovAge Supreme čistilni gel

Kot veste, drage dame, lahko za mladosten, zdrav, svež in sijoč videz svoje kože največ naredimo same. In z uporabo Oriflamovih izdelkov linije NovAge Ecollagen Wrinkle Power vam bo to prav gotovo uspelo. Več o izdelkih najdete na povezavi: https://si.oriflame.com/products/product?code=31786

View Gallery 7 Photos