Nepremagljiva in neustavljiva Rebeka Dremelj ve, kaj si želijo sodobne ženske. Parfum Št. 3!

Rebeka Dremelj ni samo nepremagljiva, ampak tudi neustavljiva. Nekdanja miss, pevka, mama, blogerka in poslovna ženska ponosno predstavlja svoj najnovejši dosežek! V sredo, 18. aprila, je na tržišče prišel njen novi, že tretji po vrsti! Seveda govorimo o parfumu, tokrat z imenom Št. 3.

Parfum Št. 3 je na voljo …
Rebeka je od takrat, ko je kot prva Slovenka izdala parfum MySpirit by Rebeka klasik in pozneje še Summer by Rebeka, postala dobra poznavalka, ve, kaj dobro diši, in ve, kaj potrebujejo in si želijo sodobne ženske. "Vsebina je to, kar šteje," je prepričana naša zvezdnica, zato se je zares potrudila in verjame, da bodo vonji breskev, nežnega jasmina, kašmirjevega lesa, sandalovine, tople note pralinejev in mošus tako kot njo prevzeli tudi preostale ženske: "Sam vonj parfuma je zame res nekaj posebnega in verjamem, da bo všeč večini. Zanimivo je, da sem ga že testirala na Sijini varuški, ki obožuje Summer by Rebeka, in na svoji sosedi, ki obožuje MySpirit by Rebeka klasik. In obema je všeč. Menim, da je Št. 3 absolutni zadetek v polno, od danes tudi moj najljubši parfum."
… v 15-mililitrski steklenički (cena: 19,90 evra) …
Parfum bo na voljo v 50- in 15-mililitrskem pakiranju, embalaža ostaja Rebekina najljubša – aluminijasta. "’Aluminko’ imam zelo rada, ker je nelomljiva, ker jo lahko vzameš s seboj na letalo, ker gre praktično v vsako torbico, in je dejansko zelo priročna. Zdaj pa je poleg vsega še zelo lična, saj je pobarvana v belo in bo na voljo v posebni, ’soft touch’ izvedbi, je zelo simpatična in ’šik’."
… in 50-mililitrski (cena: 34,90 evra)
Pomembne karakteristike: pravi parfum, 17-odstotna koncentracija esence, sveže-sladek parfum, intenzivnost dišave 4 (od 5), parfum, narejen v Sloveniji, posebna, ‘soft-touch’ izvedba embalaže. Parfum je na voljo v 50-mililitrski steklenički (cena: 34,90 evra) in 15-mililitrski (cena. 19,90 evra).

View Gallery 4 Photos