Naj vaša koža zasije brez kemije

‘Še večja učinkovitost, s še manj sestavinami’, je načelo v ozadju znanstvenega razvoja nove formule večkrat nagrajenega Bioeffect EGF seruma, ki je v tem mesecu že na voljo v nekaterih najboljših prafumerijah, spajih in kozmetičnih salonih po svetu. V prihajajočih dneh pa bo tudi na slovenskem trgu že možno kupiti izboljšan Bioeffect EGF serum, ki vsebuje povečano koncentracijo celičnega aktivatorja EGF.

Serumu so odvzeli tudi dve sestavini, ki sedaj nista več potrebni in s tem že tako maloštevilne sestavine še zmanjšali iz devet na sedem. Prav tako serum ne vsebuje več alkohola. Nova formula ima tako še močnejši učinek na pomlajevanje kože ter na njen mladostno svež in žareč videz. Novi Bioeffect EGF serum vsebuje samo sedem sestavin, v primerjavi z nad 50 kemikalijami, ki so tipično vgrajene v tradicionalne proizvode za nego kože, ne vsebuje  olj in alkohola, je brez konzervansov in dišav. Osnovna sestavina seruma je EGF, ki je naravni del signalizacijskega procesa, ki celicam kože omogoča medsebojno komunikacijo, da lahko  vzdržujejo zdrav videz kože. Nova formula Bioeffect EGF serum je bila razvita z namenom izboljšanja učinkovitosti produkta in povečanja  moči celičnega aktivatorja. Poleg EGF celičnega aktivatorja Bioeffect EGF serum vsebuje še glicerin, ki je odličen vlažilec in hkrati ustvarja optimalne pogoje za zaščito EGF celičnega aktivatorja; čisto islandsko izvirsko vodo; hialurinsko kislino, ki je eden izmed najmočnejših dostopnih vlažilcev ter ekstrakt ječmenovega semena, ki vsebuje veliko število pomembnih mulekul, ki ščitijo EGF in vzdržujejo kondicijo kože.
Bioeffect EGF serum je na trg prišel maja 2010 na Islandiji. Danes je Bioeffect zelo uspešna blagovna znamka na mednarodni sceni produktov za negovanje kože in uživa močno naklonjenost pri uporabnikih, lepotnih strokovnjakih in dermatologih. Bioeffect je dobitnik mnogih mednarodnih nagrad. V lanskem letu so bile Bioeffectu podeljene prestižne nagrade, kot so Danish Beauty Awards, The GALA Spa Awards v Nemčiji in nagrado za najboljši biotehnološki dosežek The European Biotechnology Awards.
Bioeffect je na voljo v boljših  parfumerijah, kozmetičnih salonih in spajih.