Naj se vas dotakne nova Jessica

Jessica, specialistka za naravno nego nohtov je na tržišču predstavila novo kolekcijo šestih lakov za nohte imenovano EFFECTS, THE TOUCH.

Kolekcija novih šestih barnih odtenkov v novi embalaži.
Jessica je za novo kolekcijo spremenila tudi obliko stekleničke, ki je v novi podobi priročna tudi za shranjevanje v toaletni torbici. Kolekcijo sestavljajo trije laki z bleščicami ter trije barvni mat odtenki v viola, beli in roza niansah. Ženske so nad kolekcijo navdušene, saj jo lahko preprosto kombinirajo s poletno garderobo imajo pa tudi tridimenzionalni efekt.
Cena 11,66 €; v vseh bolje založenih parfumerijah in v Mercator Beautique centrih
Z Jessico ste lahko prepričani, da uporabljate lake, ki so ekskluzivno narejeni za naravne nohte, tako da lak za nohte ostane trajen/dolgotrajen. Vsi odtenki lakov so brez toluena, formaldehida in DBP ter so narejeni po eco prijazni formuli, ki je prijazna do ljudi in okolja. Seveda izdelki niso testirani na živalih.
Raznolikost ponudbe lakov za nohte Jessica je pestra, z dvestotimi barvami, ki imajo razpon od naravnih do vpadljivih, od kremastih, bisernih, metaličnih do toniranih. Barve vam ponujajo vse – tako novo kot tudi tradicionalno. Paleta Jessica Custom Colours je danes prisotna v petintridesetih državah sveta. Pri nas jo zastopa podjetje Bizjan&Co, ki je ekskluzivni zastopnik za blagovno znamko naravne nege nohtov Jessica.

View Gallery 4 Photos