Marcel Vodenik in Naja Dolenc dosegla zastavljen cilj

V Sudaku v Ukrajini se je minulo nedeljo odvijalo evropsko prvenstvo v latinskoameriških plesih za starejše mladince. Na tekmovanju je plesalo dvainpetdeset parov, med njimi tudi dva slovenska. Miha Žerjav in Valerija Musina sta zasedla štiriintrideseto mesto, aktualna državna prvaka Marcel Vodenik in Naja Dolenc pa sta se uvrstila v polfinale in zasedla deveto mesto.

Oba slovenska para pred nastopom na evropskem prvenstvu v latinu.
Za naš portal sta poslala izjavo kar z letališča v Kijevu. "Občutki po tekmi so odlični, ker sva dosegla najin cilj. Plesala sva zelo dobro, stopnjevala sva kvaliteto plesanja iz runde v rundo in najbolj uživala v polfinalu. Najina spremljevalka je bila Alenka Bohak, kateri se zahvaljujeva za vso pomoč in podporo pred, med in po tekmovanju. Na koncu sva dosegla deveto mesto. Dvorana je bila na prostem in na takšnem plesišču sva zaplesala prvič. Vzdušje v dvorani je bilo super. Sedaj pa že nadaljujeva s treniranjem za svetovno prvenstvo v latinskoameriških plesih, ki bo 13. julija na Kitajskem."
Še zadnji popravek pred nastopom.
Naslov najboljšega para v Evropi si je priplesal ruski par Nikita Pavlov in Dariia Plyey. Med sodniki je bil tudi naš predstavnik, in sicer Andrej Novotny, ki pa najbrž ni mogel "poriniti" Marcela in Najo do finala, v katerem je zaplesalo sedem parov.
Najo in Marcela je spremljala Alenka Bohak.
View Gallery 4 Photos