Naj bo vaša koža zdrava in mladostna. Podarite ji naravno!

Oriflame predstavlja novo EcoBeauty linijo za nego kože: novo dobo naravno čudovite kože. Vedno več žensk po vsem svetu išče alternativne načine za nego kože. Zanimanje za naravne izdelke, pridobljene na etičen način, in želja po bolj sodobnem življenjskem stilu, ki ima manj vpliva na okolje, gresta z roko v roki z željo po učinkovitih izdelkih, ki izpolnijo svoje obljube. Pri Oriflamu so vedno cenili in verjeli v neverjetno moč narave; ta vera je velik del njihove švedske dediščine. Zato so ustvarili novo EcoBeauty naravno linijo za nego kože. Izpopolnili so njen vonj, dodali nove formule, izboljšali pakiranje in tako ustvarili novo izkušnjo eko-razkošne nege kože. Vzeli so najboljše iz narave in te izvlečke spremenili v neverjetno linijo, ki vašo kožo neguje z najbolj čistimi, antioksidantnimi in s hranili bogatimi izvlečki in surovimi sestavinami. Tu je nova in izboljšana EcoBeauty.

Koža je naš največji organ: če jo želimo ohraniti zdravo, moramo zadovoljiti njene posebne potrebe. EcoBeauty vsebuje nekatere od najboljših naravnih in biološko pridelanih sestavin, ki so poznane po svojih vitaminih, sladkorjih in drugih osnovnih elementih, ki nahranijo vašo kožo in vzdržujejo njeno zdravje in lepoto. Tu so sestavine, ki so poznane po svojih antioksidantnih lastnostih, vlaženju in negi kože. EcoBeauty izpolni svoje obljube – poskrbi za takojšnje in dolgoročne rezultate. Primeren ritual nege kože je izjemnega pomena za čudovito kožo. EcoBeauty ponuja celostno linijo izdelkov, ki poskrbijo za zdravo in sijočo kožo.
Krema za predel okoli oči – koža je v trenutku mehka in gladka. Izjemno vlažilna krema bo v trenutku poživila utrujene oči. Moč črpa iz antioksidantnih brusnic in olja semen rakitovca; zgladi in posvetli občutljiv predel okoli oči. Ne vsebuje parabenov, pridelana je na okolju prijazen način ter v skladu s pravično trgovino Fairtrade. Krema za obraz – žejni koži zagotovi intenzivno vlaženje. Vlažilna krema neguje kožo z brusnicami in oljem semen rakitovca. Prepojena je z naravnimi olji, bogatimi z antioksidanti, vitaminom E in maščobnimi kislinami, s katerimi obnavlja kožo. Rezultat? Mehkejša, gladkejša in bolj svetla koža. Ne vsebuje parabenov, naravna in v skladu s pravično trgovino Fairtrade.
Čistilno mleko – odstrani ličila in nečistoče ter hkrati vlaži kožo. Kreasto čistilno mleko z negovalnim, biološko pridelanim oljem sončničnih semen in vodo modrega glavinca, ki kožo zaščitita, omehčata in negujeta. Popolno za odstranjevanje ličil. Ne vsebuje parabenov, pridelano na okolju prijazen način.
Tonik – pomiri in osveži utrujeno kožo. Osvežujoč, čudovito odišavljen tonik poživi kožo z vodo vrtničnih lističev in kamilic. Formula je prepojena s sestavinami, bogatimi z antioksidanti, ki zaščitijo in omehčajo kožo. Ne vsebuje parabenov, pridelan na okolju prijazen način.
Serum – vlažilna osvežitev za vašo kožo. Lahkoten, hladilen serum, prepojen z biološko pridelanim svetlinovim oljem in izvlečki Aloe Vere, poskrbi za dodatno vlaženje in sijaj. Stopi se s kožo, ki je v trenutku bolj sijoča in osvežena. Ne vsebuje parabenov, pridelan na okolju prijazen način.
Olje za obraz – razkošen nočni tretma za vašo kožo. Globinsko negovalno olje žejno kožo prepoji z izvlečki bombaža in biološko pridelanim arganovim oljem. Bogato z vitaminom E in osnovnimi hranili, ki obnovijo kožo. Popoln nočni tretma. Ne vsebuje parabenov, s certifikatom o pridelavi.
Filozofija za EcoBeauty je povsem preprosta: uporabnikom bi radi omogočili razkošno nego kože s trajnostnimi izdelki, ki jim gre zaupati. EcoBeauty izdelki vsebujejo 95 odstotkov naravnih in certificirano biološko pridelanih izvlečkov, ki so jih izbrali zaradi njihovega edinstvenega učinka na kožo. Te antioksidantne, s hranili bogate sestavine, nahranijo vašo kožo, jo negujejo in pomladijo ter s tem poskrbijo za zdrav in urejen videz. Naraven vonj in razkošne teksture linije EcoBeauty vas bodo navdušili, embalaže pa boste z veseljem pokazali svojim prijateljem. Veselje vam bo prinesla tudi misel, da ste z izbiro EcoBeauty poskrbeli tako za svojo kožo kot za naš planet. Pri Oriflamu so ponosni, da je linija EcoBeauty prejela prestižni Ecocert žig odobravanja in druge pomembne certifikate. Ecocert vzdržuje zelo visoke standarde in protokole. EcoBeauty tem standardom ustreza in uporabnikom prinaša varne izdelke, ki ne škodujejo našemu planetu.
Spoznajte EcoBeauty in odkrijte novo dobo naravne lepote kože. Izdelke lahko kupite preko Oriflamovih svetovalcev ali preko spletne strani
www.oriflame.si

View Gallery 8 Photos