Nad nadležne ogrce in akne s poprovo meto in vasabijem

Zunanji dejavniki, kot so onesnaževanje, kronični stres ali hormonsko nihanje, lahko porušijo naravno ravnovesje kože. Agresivni izdelki za čiščenje, ki ne ustrezajo osnovnim potrebam kože, lahko stanje samo še poslabšajo. Koža se odebeli, pretirano poroženi in dobi neprijeten lesk zaradi odvečnega sebuma, kar povzroči nastanek nepravilnosti, kot so ogrci in akne. Melvita je za mešano in mastno kožo našla naravno rešitev za vzpostavljanje ravnovesja in zaščito; izjemne protibakterijske in protivirusne lastnosti dveh neverjetnih rastlin: poprove mete in vasabija v sinergiji z brezovim sokom očiščujeta kožo in poživljata polt. Rezultat te enkratne kombinacije je certificirano organska kolekcija Nektar proti nepravilnostim, ki mešano in mastno kožo očisti, matira in jo prežame z zdravim leskom. Polt je ponovno sveža in poživljena.

Očiščevalni fluid za matiranje, 40 ml; cena: 27,50 evra
Melvita je za nego mešane in mastne kože zasnovala novi certificirano organski Očiščevalni fluid za matiranje, ki zmanjša prekomerno izločanje sebuma in okrepi naravno odpornost kože pred mikrobi. Učinkovita kombinacija cinka, hidrolata poprove mete in izvlečka iz vasabija pomaga obnoviti naravno ravnovesje kožne flore. Negovalna formula je obogatena tudi z brezovim sokom, ki kožo navlaži, očisti in oskrbi z esencialnimi minerali. Vlažilna, nemastna negovalna formula se nemudoma vpije, zmanjšuje nepravilnosti in očisti kožo ter dolgotrajno matira polt. Koža je ponovno zdravo sijoča, T-cona (področje na obrazu z velikim številom lojnic) pa je dolgotrajno matirana.
Očiščevalni žele za čiščenje, 200 ml; cena: 16,30 evra
Melvita je posebej za intenzivno čiščenje mešane in mastne kože zasnovala novi certificirano organski Očiščevalni žele za čiščenje. Lahka in osvežilna očiščevalna formula je obogatena s hidrolatom poprove mete, izvlečkom iz vasabija in brezovim sokom, ki kožo nežno očiščujejo in ohranjajo njen naravni pH. Žele obenem pomaga uravnavati izločanje sebuma, odpravlja nepravilnosti ter ohranja naravno ravnovesje kožne flore. Po uporabi je koža čista, sveža, mehka in brez mastnega leska.
SOS gel proti nepravilnostim, 5 ml; cena: 17,30 evra
Melvita predstavlja prvo pomoč proti nepravilnostim v praktični steklenički s kroglico – novi certificirano organski SOS gel proti nepravilnostim, ki učinkovito pomaga izboljšati videz kože. Kombinacija eteričnih olj (sivka, čajevec, brškin, žajbelj, koriander in limona), brezovega lubja, propolisa, alfa-bisabolola in mimoze kožo učinkovito očisti in zmehča. Po uporabi je koža pomirjena in obnovljena, nepravilnosti pa so manj opazne.
Izdelki bodo na voljo v trgovinah Melvita (Ljubljana: Stari trg 18, Nama, Maxi in Citypark; Maribor: Europark; izbrana prodajna mesta Müller v Sloveniji) in v spletni trgovini www.melvita.si od 4. marca 2014.

 

 

 

View Gallery 4 Photos