‘Must have’! Kozmetika Afrodita razkrila popolno kodo lepote.

V prefinjenem ambientu Festivalne dvorane v Ljubljani je Kozmetika Afrodita 30. januarja 2019 z medijsko predstavitvijo nove obrazne linije Perfect Code Afrodita Professional presegla že poznane koncepte pomlajevanja. Dogodek se je začel s čarobnim plesnim nastopom plesalk Plesnega foruma Celje

Vizualno plesni performance plesalk Plesnega foruma Celje.

S strokovnega vidika z znanstvenimi študijami podprto predstavitev nove obrazne linije je povezovala simpatična Bernarda Žarn, ki tudi sama ni skrivala navdušenja nad izdelki. Malce več o samih izdelkih je povedala ga. Mojca Hernaus, strokovna svetovalka Kozmetike Afrodita za področje profesionalne nege.

Bernarda Žarn v edukativnem pogovoru z Mojco Hernaus, strokovno svetovalko Kozmetike Afrodita za področje profesionalne nege

Izpostavila je, da je izdelek Perfect Code Filler-Drops koncentrat prvi tovrsten izdelek s tako visoko koncentracijo peptidov na tržišču; govorimo namreč o kar 60-odstotnem peptidnem kompeksu, ki deluje z dokazljivimi rezultati na način ‘botoksa’ brez invazivnega postopka. Preizkušen je bil tudi neodvisnem inštitutu, kjer so bili na prostovoljcih izvedeni t. i. ‘patch’ preizkusi,  ki so pokazali neverjetno moč delovanja teh visoko koncentriranih kapljic. Že 30 minut po nanosu se je namreč dolžina gube pri prostovoljcih zmanjšala celo do 34,7 odstotka.

Perfect Code Filler Drops

Odlične rezultate prinaša po besedah ge. Hernaus tudi uporaba Perfect Code Maske, ki z ‘leave-on’ formulo in že zgolj enkratnim nanosom omogoča učinek ‘čez noč prerojene kože’. Ob redni uporabi maska zgladi kožni relief, poenoti ten kože ter jo naredi gladko in mehko. Izvedeli smo, da je Perfect Code Esenca ‘must have’ izdelek za samostojno nego ali za podlago drugim negovalnim izdelkom, saj se odlično obnese pri izdatnem vlaženju kože, intenzivira  sintezo kolagena, elastina in hialuronske kisline, kožo pa zaradi aktivne ‘anti-pollution’ formule ščiti tudi pred škodljivimi vplivi iz okolja.

Perfect Code Mask

Perfect Code predstavlja popolno kodo lepote po meri vsake kože; z dovršenimi formulacijami biomimetičnih peptidov deluje neposredno na kožne celice, jih spodbudi k pospešeni obnovi in na takšen način izboljša lastno delovanje dermalnega dela kože. Peptidi, ‘naj’ sestavina kozmetične industrije zadnjega četrt stoletja, predstavljajo globalen napredek kozmetološke obravnave kože. Z edinstvenim načinom delovanja so primerni praktično za vsa starostna obdobja, saj delujejo na način ‘signaliziranja’ celicam – signale sprejmejo le celice, ki potrebujejo spodbudo pri sintezi ključnih gradnikov kože. Izraz biomimetičen pa sporoča, da gre za peptid, ki je koži ‘lasten’ in natančno posnema naravne mehanizme delovanja kože.

Perfect Code Essence

V obrazni liniji Perfect Code visoko zmogljiva kombinacija štirih biomimetičnih peptidov in bio-aktivnega encima omogoča štiti mehanizme delovanja: kot ‘polnilo’ gube (ang. ‘wrinkle filler’), kot spodbujevalec celic, da se hitreje obnavljajo in se obnašajo, kot da so mlajše; kot spodbujevalec naravne obrambne funkcije kože, ki hkrati ščiti pred škodljivimi dejavniki iz okolja ter na način ‘čez noč prerojene kože’ s poudarkom na izenačenju tena kože in zmanjšanju reliefnih nepravilnosti. Afrodita Professional je tako z linijo Perfect Code zadostila potrebam kože uporabnikov vseh starostnih skupin – izdelki se lahko medsebojno kombinirajo po želji in glede na potrebe kože. Tako kakor za preostale izdelke programa Afrodita Professional tudi pri uporabi izdelkov linije Perfect Code velja, da lahko njihovo delovanje dopolnimo s souporabo izdelkov drugih obraznih linij Afrodita Professional. Delovanje prav vsake izmed sestavin linije Perfect Code je podprto s kliničnimi in neodvisnimi in vivo ter in vitro študijami.

Direktorica in lastnica Kozmetike Afrodita Danica Zorin Mijošek z razvojnico linije Perfect Code Lucijo Nemeš
Ivo Mijošek, vodja programa Afrodita Professional, s sodelavko Ano Kukovec in predstavnikoma salona Manikura Urban Spa

Prva dama Kozmetike Afrodita, ga. Danica Zorin Mijošek je skupaj s sinom g. Ivom Mijoškom, vodjo programa Afrodita Professional, izrazila izjemno zadovoljstvo, da je Afrodita Professional kot visoko kakovostna in inovativna blagovna znamka prepoznana v očeh vedno večjega števila uporabnic profesionalne kozmetike.

Marta Strašek, dir. finančno računovodske službe Kozmetike Afrodita, z Violeto Tomič in Darinko Kazič

Nad predstavitvijo in neverjetnimi učinki delovanja nove obrazne linije Perfect Code Afrodita Professional so bile navdušene tudi povabljenke Maja Štamol, Maja Malnar, Katarina Habe, Nataša Pinoza, Indira Ekić in mnogi drugi, ki so soglasno z velikim odobravanjem pozdravili inovativne izdelke z močno podprtimi vidnimi rezultati delovanja.

Maja Štamol Droljc

Že vrsto let zveste uporabnice izdelkov Afrodita Professional so se strinjale, da bodo izdelki Perfect Code gotovo postali njihovi stalni negovalni spremljevalci.

Vsak od izdelkov Perfect Code je primeren za samostojno uporabo, v sinergiji pa izdelki zares predstavljajo popolno kodo lepote po meri vsake kože. Izdelki so na voljo izbranih partnerskih kozmetičnih salonih, v prodajalni na sedežu podjetja v Rogaški Slatini ali pa v spletni prodajalni webshop.afroditacosmetics.com.

Ekipa tržnih komunikacij Kozmetike Afrodita

Program Afrodita Professional je namreč v osnovi namenjen strokovni uporabi v kozmetičnih salonih, vendar linija Perfect Code spada v tako imenovani podprogram Home care, ki je namenjen fizičnim uporabnikom za doseganje neverjetnih pomlajevalnih rezultatov kar v udobju lastnega doma.

View Gallery 12 Photos