Moda je igra iluzij. Bodite drzne! Poigrajte se! Vaša igra, vaša pravila.

Oriflame ima v liniji NovAge inovega paradnega konja – NovAge Bright Sublime, ki odpravlja različne nepravilnosti kože – od pigmentnim madežev, uravnava dele, kjer je koža neenakomerno obarvana, posvetli kožo – skatka, naredi jo enakomernejšo – in to je tisto, kar pripomore k mlajšemu videzu!

….
Linija deluje, učinkovitost je klinično preizkušena in dokazi kažejo, da odpravi kar do 50 odstotkov vseh nepravilnosti, koža je po uporabi bolj sijoča, poleg vsega pa blagodejno deluje tudi na gubice. V liniji je, kot pri vseh ostalih NovAge linijah, šest izdelkov, nega pa vam vzame natanko dve minuti dvakrat na dan! Vredno jo je preizkusiti.
V posebni prilogi kataloga tokrat predstavljajo tudi The ONE Disguise, posebno linijo ličil, dišav in modnih dodatkov – ekskluzivno novost, ki bo na voljo le omejen čas. Tema kolekcije je: Moda je igra iluzij, v njej pa boste našli parfumsko vodo, lake za nohte, tekoče šminke, modne dodatke, dve maskari, Colour Adapt balzam za ustnice, barvice za ustnice ter paleto senčil za oči in svinčnike za ustnice. 
….
Da bi ustvarili drzen, edintstven videz za kolekcijo The ONE Disguise, so v Oriflamu sodelovali z eno najboljših šol za oblikovanje v Evropi – s Kraljevo akademijo za umetnost v Antwerpnu. Za sodelovanje je bil izbran najboljši študent oblikovanja Rushemy Botter, zaradi njegove moderne interpretacije trenda optične iluzije – tehnike, ki uporablja enostavne iluzije, ki se poigravajo s tem, kaj je resnično in kaj ne.

View Gallery 4 Photos