Melvita. Privoščite svojemu obrazu izdelke iz žlahtnih vrtnic

Melvita je prepotovala ves svet, da bi odkrila najžlahtnejše vrtnice … Te kraljice cvetlic, ki uspevajo daleč stran od onesnaženih območij in rastlinjakov, v sebi nosijo dragocene sestavine. Edinstvene izvlečke iz vrtnic je Melvita z bogatim strokovnim znanjem in inovativnimi postopki prelila v učinkovite, certificirano organske negovalne izdelke za nego normalne do mešane in dehidrirane kože obraza. Prefinjene negovalne formule z žametnimi in lahkimi teksturami potešijo žejo še tako dehidrirane kože. Zaupajte svoj obraz alkimiji vrtnic, ki s svojo čistostjo in nežnostjo koži dan za dnem zagotavljajo popolno vlaženje in zdrav sijaj.

Nočni nektar za vlaženje 40 ml, cena 32 evrov
Nočni nektar z žametno negovalno teksturo je idealen za popolno vlaženje dehidrirane kože. Združuje vlažilne in zaščitne lastnosti vrtnic z vsega sveta, ki vso noč razvajajo kožo v intenzivni vlažilni kopeli. Cvetna vodica vrtnice je neposredni vir vlage, medtem ko izvleček iz stolistne vrtnice pomaga okrepiti celično kohezijo v zgornjih plasteh povrhnjice. Izvleček deluje v sinergiji z oljem navadnega šipka, ki krepi hidrolipidni zaščitni plašč in zadržuje naravno vlago v koži. Izvleček iz cvetnih lističev navadnega šipka izboljša naravno hidratacijo kože, saj spodbuja sintezo akvaporinov, imenovanih tudi "vodni kanalčki", ki zagotavljajo boljšo pretočnost vode vse do središča celic. Ko se prebudite, je vaša koža povsem navlažena, neverjetno prožna in sijoča.
Osvežilna maska za vlaženje; 50 ml, cena 21 evrov
Sveža, žametno mehka vlažilna maska, obogatena s kompleksom iz svežih vrtnic z vlažilnimi in zaščitnimi lastnostmi, nemudoma odžeja še tako dehidrirano kožo. Intenzivno navlažena koža je ponovno mehka, prožna in sijoča. Melvitin lepotni nasvet: Masko dvakrat do trikrat tedensko izdatno nanesite na očiščeno in suho kožo obraza, izognite se področju okrog oči. Pustite delovati 5 minut in preostanek nežno odstranite z vatno blazinico, prepojeno s cvetno vodico ali tonikom.
Rožni nektar za vlaženje; 40 ml, cena 30 evrov
Rožni nektar za vlaženje je edinstvena negovalna krema, ki kožo intenzivno vlaži in ji dan za dnem zagotavlja celodnevno udobje. Cvetna vodica vrtnice je neposreden vir vlage, izvleček iz svežih vrtnic, pridobljen s tehniko »enfleurage«, pa koži pomaga zadrževati vlago in ohranja njen hidrolipidni zaščitni plašč. Izvleček iz cvetnih lističev navadnega šipka izboljša naravno hidratacijo kože, saj spodbuja sintezo akvaporinov, imenovanih tudi "vodni kanalčki", ki zagotavljajo boljšo pretočnost vode vse do središča celic. Koža je ponovno mehka in prožna ter ves dan optimalno navlažena.
Osvežilni gel za oči; 15 ml, cena 21 evrov
Svež in lahek gel, ki pomaga delovati proti zabuhlosti in temnim podočnjakom, združuje vlažilne lastnosti cvetne vodice vrtnice, mleka iz semen vrtnice in izvlečka cvetnih lističev navadnega šipka. Učinkovitost negovalne formule optimizira rdeča morska alga, ki pospešuje mikrocirkulacijo. Zabuhlost in temni podočnjaki so opazno zmanjšani. Vaše oči so videti bolj sveže, sijoče in spočite.
Žametno olje za čiščenje; 145 ml, cena 21,50 evra
Nežno in žametno mehko čistilno olje se v stiku z vodo spremeni v kremasto mleko, ki nemudoma odstrani nečistoče in vse sledi ličil. Formula, obogatena z oljem iz semen navadnega šipka in z izvlečkom iz svežih vrtnic, obnavlja hidrolipidni zaščitni plašč in ščiti kožo pred izsušitvijo. Čistilno olje, ki ne pušča mastnih preostankov, kožo popolnoma očisti ter ji povrne mehkobo in sijaj.
Osvežilni miceralni tonik; 200 ml, cena 15 evrov
Sveža in odlično odišavljena negovalna formula 3 v 1, zahvaljujoč čistilnemu delovanju micelov, imenovanih tudi »lovilci nečistoč«, kožo očisti, odstranjuje ličila in nežno tonira. Tonik je obogaten z izvlečkom iz cvetnih lističev navadnega šipka in vlažilno cvetno vodico vrtnice, ki kožo ščitita pred izsušitvijo. V enem samem, preprostem koraku je koža popolnoma čista in sveža. Melvitin lepotni nasvet: Zjutraj in zvečer z vatno blazinico nanesite s krožnimi gibi na obraz in oči. Ne spirajte.
Novosti iz kolekcije Rožni nektar bodo na voljo od 19. aprila 2013. Odkrijte celotno kolekcijo Rožni nektar na http://melvita.si/ in v Melvitinih trgovinah v Ljubljani – Stari trg 18, NS Citypark (v pritličju, vhod pri Mobitelu), Nama in Maxi, v Mariboru – NS Europark ter v izbranij drogerijeh Müller.

View Gallery 7 Photos