Med, vrtnice in lotos. Razvajajte se, zablestite in preženite sivino.

Zima je končno pokazala svoje zobe in pred nami so mrzli dnevi, ki bodo – upajmo – prinesli tudi nekaj snega in s tem snežnih vragolij. Oriflame pa vam prinaša nekaj krasnih, novih izdelkov!

Za zimsko nego je več kot odličen legendarni  Tender Care balzam, ki je sedaj v katalogu na voljo v novi različici: z organskim medom. Brezčasni Tender Care balzam je majhno darilce, ki v sebi nosi veliko srce. Popoln, večnamenski izdelek vsebuje le najboljše negovalne sestavine, s katerimi oljaša občutek razpokanih ustnic, obnovi suho obnohtno kožico ter neguje predele s suho kožo. Zakaj organski med? Ker je pridelan na tradicionalen način, s čebelami, ki nektar nabirajo le z organsko gojenih rastlin. Med proizvodnjo ne uporabljajo škodljivih kemikalij, zato je med, ki pride do vas, kar najčistejši in zdrav.
Hkrati vam predstavljamo tudi najnovejšo Oriflamovo kolekcijo Essense & Co., ki prinaša dnevno porcijo kremnega užitka. Vsebuje naravna eterična olja vrtnic in sandalovine, s katerimi lahko sebe ali svoje najdražje razvajate z razkošjem čudovito mehke in svilnate kože, nežno odišavljene z izbranim šopkom vrtnic v polnem razcvetu. Vlažilno tekoče milo bo negovalo vašo kožo in razveseljevalo čute, medtem ko bo losjon za roke in telo poskrbel, da bo koža po nanosu mehka in voljna. V okviru kolekcije je na voljo tudi toaletno milo.
Zadnja izmed Oriflamovih novosti pa je lesketajoča se Stardust kolekcija, ki bo popestrila prihajajoče praznične dni! Ciprino-sadna dišava se odpre z živahnimi notami yuzuja in lotosovih cvetov, ki jih objema toplota sliv. V njenem srcu se očarljivi slak preplete z začinjeno belo lilijo in ikonično vrtnico. Skrivnost obvisi v zraku s pomočjo čutnih sledi pačulija, nežnega benzoina in hipnotične ambre. V okviru kolekcije so na voljo toaletna voda, gel za prhanje/peneča se kopel in krema za telo. Vse, kar potrebujete, da zasijete kot zvezda!
 

View Gallery 4 Photos