Naja Dolenc in Volodimir Nielienson. Pokazala sva najboljše, kar znava!

Odplesala sva najino zadnjo svetovno prvenstvo v kategoriji Youth (starejši mladinci, op. a.) in s tem tudi odplesala najino skupno prvo svetovno prvenstvo v kombinaciji latinskoameriških in standardnih plesov. Na vsaki mednarodni tekmi, še posebej pa na svetovnih in evropskih prvenstvih, sva ponosna zastopati barve Slovenije.

Veselila sva se plesati v Vovinem "domačem" kraju, pred "domačo" publiko. Vzdušje in podpora – odlično, podpirali so naju trenerji, oboji starši, ki so nama stali ob strani že od začetka, in drugi gledalci. Od tega dneva naprej sva postala finalista svetovnega prvenstva, kar nama je v skupni in posamezni karieri do zdaj uspelo prvič. Za las sva zgrešila mesto višje, v latinu pa zasedla od petih plesov 3-krat drugo. Bila sva več kot zadovoljna z najinim nastopom, počutila sva se odlično, misliva, da sva pokazala najboljše, kar znava! Rada bi se zahvalila vsem, ki so nama na ta dan stali ob strani, četudi le z mislijo na naju. Še posebej pa staršem in trenerjem.
Prihodnji vikend pa naju čaka že naslednja tekma, Maribor Open, in s tem najverjetneje tudi najina zadnja tekma v kategoriji starejših mladincev. (sta za naš portal komentirala šesta s svetovnega prvenstva v kombinaciji desetih plesov za starejše mladince, ki se je odvijalo prejšnji vikend v Kijevu, Naja Dolec in Volodimir Nielienson. Naja je nastopila v  standardnih plesih v svetlo modri obleki poljske dizajnerke EM Couture, latin pa je plesala v zdaj že njeni prepoznavni tigrasti obleki, v kateri se najbolje počuti, kreator pa ljubljenec plesalk, Španec Abraham Martinez.
Naja in Vova si bosta vzela za novoletne praznike teden dni počitnic, Naja bo odšla na smučanje z družino, Vovo pa domov v Kijev.)

View Gallery 4 Photos