Manekenka Iris Mulej je nova lepotna ambasadorka

Viki Leški z ambasadorko lepote Viki’s Place manekenko Iris Mulej.

V pasaži ljubljanske blagovnice Maxi že dolgo domuje atraktiven prostor za telo in duha. Z letošnjo jesenjo pa se je lastnica Viki Leški odločila, da nekdanji salon imenovan Alexhair&Bodyline preimenuje in zamenja s preprostim sloganom Viki’s Place my place. Nekaj smelih lepotnih potez v samem salonu in prostor je nenadoma zaživel v čisto novem slogu. Takšnem, kot je Viki sama. Poslovna in odločna ženska, ki je prijetna topla in odprta, predvsem pa strokovnjakinja lepotnih tretmajev. Zato ni naključje, da je svoje kozmetično in frizersko mesto našla prav tam manekenka Iris Mulej. "Vikin prenovljeni salon mi je zelo všeč, ambient je moderen in prijeten, super se je negovati v takšnih lepih prostorih, saj se ti nikamor ne mudi … hehe," je za naš portal povedala ambasadorka Viki’s place.

Estetika salona je navdušila tudi Iris.
Kaj vse lahko najdete pri Viki, pa najbolje ve Iris, saj je absolutna konzumentka prav vseh tretmajev, ki jih potrebuje za svoj poklic in jih seveda obvlada Viki z ekipo.
Viki Leški je svoj novi salon poimenovala Viki’s Place your place.
"Točka ena so obrvi po sistemu Anastasia Beverly Hills. Viki je res prava profesionalka, kar se tiče urejanja obrvi po tehniki Anastasie Beverly Hills, zato se vedno z veseljem predam njenim rokam in sem vedno zelo navdušena nad popolno obliko obrvi, ki lepo poudarijo poteze mojega obraza.
Oblikovanje obrvi po sistemu Anastasia Beverly Hills …

Sledi frizura, saj sem se pred kratkim odločila za skrajšanje las kar za 20 cm. Prepustila sem se eni njenih odličnih in prijaznih frizerk, ki me je na mojo željo stopničasto postrigla, da sem pridobila volumen, saj so moji lasje zaradi gostote zelo težki in ob glavi izgubijo volumen. Zelo lepo mi je oblikovala tudi samo pričesko. Pa tudi frizer Andrej sedaj že ve, kakšna frizura mi je všeč.
Andrej že obvladuje dolge lase Iris Mulej …

Navdušena sem tudi nad teniranjem Fantasy Tan samoporjavitev, je super zadeva zame kot manekenko, takrat ko hitro rabim barvo zaradi kakšnega snemanja ali modne revije. Je pa odlična rešitev tudi takrat, ko pred poletjem želite lep ten, pa še niste posončeni. Najbolj pa mi je pomembno, da se s teniranjem izogibam pretiranemu sončenju, ki je glavni krivec za hitro staranje kože.
Martina Borščak kot vizažistka.

Posebno odkritje so negovalne blazinice za oči EyeSlices. Odlična zadeva, ki jo imam zelo rada. Poskrbijo namreč, da se znebite zabuhlosti, utrujenosti oči in temnih kolobarjev pod očmi. Spet kot nalašč zame, pred kakšnim pomembnim snemanjem ali pa takrat, ko je za mano premalo ur spanja. EyeSlice so zelo enostavne za uporabo, doma se uležem na kavč ali posteljo, z blazinicami prekrijem oči za 15 minut in poslušam glasbo, medtem ko sestavine v EyeSlice-ih negujejo in "rešujejo" kožo okrog mojih oči.
Do zavidljive postave z napravo za preoblikovanje postave oziroma LPG lipomassage.

Viki ima z ekipo res ogromno paleto lepotnih storitev, jih je še veliko in jih še nisem preizkusila. Si jih pa želim v kratkem. Tako sta na mojem spisku želja pri Viki’s Place še diamantni piling in permanentna maskara, ki ju komaj čakam."

Iris v dobri družbi: Andrej, Martina Borščak, Nataša Omahna, Maja Muren, Viki Leški in Ines Dugonjič.
Iris je navdušena tudi nad osebjem, ki je po njenih besedah vedno zelo prijazno, nasmejano in strokovno, zato se vedno z veseljem prepusti njihovim izkušenim rokam.
Iris svetuje, naj se vam ne mudi. Naj Viki’s Place postane vaš prostor. (Foto: Črt Slavec/Photo Shark)
Viki’s Place najdete na naslovu Trg revolucije 1 v Ljubljani, oglašajo se na telefon 0599 25579 vsak dan med 8:00 in 20:00 z izjemo sobote. Pogled na socialno omrežje FB pa bo razkril še marsikatero tančico https://www.facebook.com/vikisplaceljubljana
Naj Viki’s Place postane vaš prostor.

View Gallery 10 Photos