Kozmetika Afrodita narekuje trende za modne bradače

‘Prva brada Afrodita men’ je maneken Samuel Paljk.

Po odmevnem ponedeljkovem odprtju Ljubljanskega tedna mode, kjer je Kozmetika Afrodita premierno predstavila novo negovalno inovacijo Hydra Patch H2o, je v sredo, 8. novembra, tretji modni dan, poskrbela še za prisotni moški avditorij.

Srbski oblikovalec Boško Jakovljević in maneken Samuel Paljk
Vzporedno z revijo priznanega srbskega modnega oblikovalca Boška Jakovljeviča je predstavila urbano linijo izdelkov za stilsko oblikovanje najzahtevnejši brad in brkov Afrodita Men Beard, katere ‘zaščitni obraz’ oz. ‘prva brada Afrodita men’ je eden najuspešnejših modelov v Sloveniji, Samuel Paljk.
Samuel v Afoditinem promocijskem filmu.
Afroditina promocija nove linije v sodelovanju s Samuelom se je izkazala za zadetek v polno, saj je maneken, ki je sicer vajen nositi obleke svetovno poznanih modnih oblikovalcev, najprej navdušil z nastopom v prikazanem promocijskem filmu Afrodita men.
Afroditin maneken se je po modni pisti sprehodil v Jakovljevićevih kreacijah.
Nato je v živo nastopil v Jakovljevićevih modnih kreacijah ter s svojim najljubšim izdelkom Afrodita Men Beard ‘ulovil’ poglede množice modnih navdušencev.
Afrodita je obdarila vse bradate moške obiskovalce …
Predstavitev v slogu pravega ‘modnega šova’ je Kozmetika Afrodita dodatno podkrepila, ko je vse prisotne modne bradače presenetila z Men Beard voskom za nego brade ter znova dokazala, da je znamka, ki ne sledi, temveč narekuje trende.
… z Men Beard voskom. (Foto: Jure Makovec)
View Gallery 6 Photos