Karitejevo maslo za mamico in malčka

Dvojice za mamico in malčka iz L’OCCITANE

Čistilni gel za mamico in malčka, 300 ml Cena: 17,00 €
Ultranežni čistilni gel, zasnovan z naravno rastlinsko osnovo za penjenje in mehčalnim karitejevim izvlečkom, kožo in lase nežno očisti in ne draži oči. Hipoalergensko. Negovalna formula je zasnovana pod nadzorom pediatrov. Zajamčena maksimalna dermatološka toleranca in varnost. Izdelek ne vsebuje alkohola, parabenov, silikona, mineralnih olj in barvil.

Čistilna vodica za mamico in malčka, 500 ml

Čistilna vodica
Izjemno blaga čistilna vodica, ki nežno a učinkovito očisti otroško kožo po telesu in obrazu in jo lahko uporabijo tudi mamice za nežno čiščenje obraza. Ne izsušuje in ne draži oči. Cena: 18,00 €

Vlažilni losjon za mamico in malčka, 300 ml Cena: 26,00 €
 
Vlažilni losjon za mamico in malčka zagotavlja nežni in občutljivi koži dolgotrajno hidratacijo in sproščenost. Ultranežni vlažilni losjon za telo, obogaten s 5 % karitejevega masla in blažilnim izvlečkom sladiča, hrani, vlaži, sprošča in mehča kožo. Hipoalergensko. Negovalna formula je zasnovana pod nadzorom pediatrov. Zajamčena maksimalna dermatološka toleranca in varnost. Izdelek ne vsebuje alkohola, parabenov, silikona, mineralnih olj in barvil.

Krema za obraz in telo za mamico in malčka, 50 ml Cena: 17,00 €

Krema za obraz in telo
ECOCERT ORGANSKA FORMULA
Izjemno nežna negovalna formula, ki popolnoma zadovolji visoka merila mamic. Občutljiva otroška koža potrebuje še posebej nežno nego. Krema za mamico in malčka je organsko certificirana, z negovalno formulo, ki smo jo razvili pod strogim nadzorom pediatrov, s ciljem zagotoviti kar najbolj nežen izdelek za občutljivo otroško kožo. Negovalna formula zagotavlja maksimalno dermatološko toleranco in maksimalno varnost za kožo. Organska krema vsebuje visok delež karitejevega masla (7 %). Obogatena je z mandljevim oljem in ognjičevim izvlečkom, ki pomirjata razdraženo kožo in jo naredita prožno in mehko. Krema vsak dan navlaži, pomirja in mehča vašo kožo in občutljivo kožo vašega malčka.

Balzam za mamico in malčka, 150 ml in 50 ml Cena: 32,00 € (za 150 ml) in 17,50 € (za 50 ml)

Balzam
Izdelek s certifikatom pravične trgovine (ESR). Balzam za mamico in malčka je zasnovan posebej za hranilno, zaščitno in blažilno nego občutljive kože malčka in mamice. Naravna in organska kozmetika s certifikatoma ECOCERT Greenlife in ECOCERT Fairtrade: 100 % vseh sestavin je naravnega izvora; 45 % vseh sestavin je pridobljenih z organskim poljedelstvom; 40 % vseh sestavin je odkupljenih po načelih pravične trgovine. Več na http://cosmetics.ecocert.com.

 

View Gallery 4 Photos