Kako osvojiti lepotico?

Ker pa je pri lepoticah tako, da po navadi izbirajo one, jo poizkusite očarati s pomočjo teh nasvetov.
1. Obnašajte se, kot da ni nič posebnega
Ne obnašajte se, kot da se vam bo ravnokar zmešalo, ker je ona tako lepa. Obnašajte se tako, kot bi se do kogarkoli drugega.
Poskušajte zmanjšati efekt njenega videza tako, da se do nje obnašate vljudno, a skoraj vzvišeno. Vsekakor pa ne predvidevajte, da ste ji odveč ali da se ne želi pogovarjati z vami.
2. Počakajte, preden jo pokličete
Če vam uspe dobiti njeno telefonsko številko, počakajte vsaj 7 dni preden jo pokličete. Ko jo dobite na telefon, pa ji recite, da želite v svoj natrpan urnik vriniti zmenek z njo.
3. Izzivajte jo
Lepotice lahko zelo hitro »zavohajo«, kdaj se jih bojite. Zato bodite sproščeni in zabavni. Sproščen in zabaven karakter vas pri seksi ženskah lahko pripelje zelo daleč. Večina lepih ali premožnih moških, s katerimi se po navadi dobivajo, je pogosto karakterno zelo dolgočasnih.
4. Ne silite jo v seks
Ker se precej dobro zaveda svojega dobrega videza in tega, da si jo večina moških želi, bo pričakovala, da se vam bo v njeni bližini mešalo. Potrudite se – naj vas ona čaka. To jo bo spravljalo ob živce.
5. Pogovarjajte se o njenih željah in interesih
Pokažite zanimanje za njeno osebnost in intelekt. Ker večina ostalih moških pri njej ne igra na to karto, boste avtomatično pridobili točko prednosti.
6. Ne zasipajte jo s komplimenti
Ne postavljajte jo na prestol. Verjemite, da je tega že navajena od drugih moških. Če ji že daste majhen kompliment, ga pospremite s pripombo, ki ga bo še zmanjšala.
Pohvalite na primer njeno obleko, a zraven pripomnite, da ima vaša sestra enako. Tako boste pohvalili njen stil, a ji hkrati dali vedeti, da ni ena in edina.
7. Tehnika hladno/toplo
Če z vami še ni šla na zmenek, bodite do nje zelo prijazni, nato pa bodite nekaj časa brezbrižni. Ali pa pojdite dvakrat na zmenek in jo nato nekaj časa ignorirajte, preden si spet vzamete za njo čas.
Ker ni navajena, da je ona tista, ki čaka, ji bo to čisto spodneslo tla pod nogami.
Naj se sprašuje, kje točno stoji pri vas. Ker boste drugačni, kot je navajena, da so moški, ki se gibajo okoli nje, si bo želela z vami preživeti čim več časa.
Pazite samo na eno stvar – ne postanite čustveni in nežni, ko se zagreje. Tisti trenutek, ko bo videla, da vas lahko nadzoruje, bo vsega konec.

Vir: www.dormeo.net